U kategoriji Društvo, Poslednje Vesti, Prokuplje.

Građani i “Zelenilo” zajedno sade drveće u Moravskoj ulici

Autor 13 mar 2019

PROKUPLJE- Stanovnici Moravske ulice, u saradnji sa radnicima Javno komunalnog preduzeća „Hameum“, Radne jedinice „Zelenilo“, pre nekoliko dana počeli su da oplemenjuju svoje javne površine sadnjom drveća.

Inicijator i organizator ove akcije, meštanin Ivica Perić, rekao je da građani ne bi trebalo da traže da im lokalna samouprava uradi sve poslove, već i da oni sami učestvuju u pojedinim radovima u mestima gde žive.

-Pokrenuli smo inicijativu da oplemenimo i ulepšamo našu ulicu koja je asfaltirana pre nešto više od godinu dana. Svi meštani su se složili da je sadnja drveća najbolje rešenje. Nakon obilaska terena i analize zemljišta, zaposleni u Radnoj jedinici “Zelenilo“ predložili su da posadimo ukrasno drvo-katalpu, rekao je Perić i dodao da su oni posadili nekoliko desetina mladih sadnica ovog drveta, a da će se sadnja nastaviti narednih dana.

Zamenik direktora JKP „Hameum“, Bratislav Dunjić, pohvalio je ovu organizaciju građana, da zelenilom ulepšaju javne površine u ulici u kojoj žive.

-Jedan od ciljeva naše firme je taj da javne površine budu mesto gde će deca moći da se igraju, a građani uživaju u šetnji i odmoru. Spremni smo da podržimo svaku inicijativu naših sugrađana koji žele da, zajedno sa našim radnicima, rade na ozelenjavanju i uređenju javnih površina u mestima gde stanuju, zaključio je Bratislav Dunjić.

Premium WordPress Themes Download
Download Nulled WordPress Themes
Download WordPress Themes
Download Nulled WordPress Themes
free download udemy course
download coolpad firmware
Free Download WordPress Themes
free download udemy course

Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=462912

13 mar 2019. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

Komentari su zatvoreni


Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up