Smiley face
U kategoriji Društvo, Poslednje Vesti, Prokuplje.

Gradski bazen biće spreman 1. jula

Autor 12 juna 2018

PROKUPLJE- Na Gradskom bazenu završeni su radovi na rekonstrukciji i sanaciji vodovodnih i kanalizacionih instalacija. Radove je izvelo JKP “Hammeum” a  Opština Prokuplje koja je za tu namenu izdvojila blizu milion dinara.

Prema navodima izvođača radova, izvršena je kompletna zamena dovodnih cevi, preliva i odvoda, kao i zamena tuševa. Direktor Turističko sportske organizacije opštine Prokuplje, Bratislav Lukić, najavio je nastavak radova na uređenju platoa oko bazena kako bi pored kvalitetne vode, kupačima bio obezbeđen siguran i prijatan boravak na ovom omiljenom mestu.

-Zbog dotrajalosti pločica na platou, raspisali smo javni poziv za nabavku novih kojima ćemo zameniti oko 300 kvadrata oštećenog prostora. U međuvremenu, radi se na sanaciji školjke bazena, tako da završetak svih planiranih radova i početak rada Gradskog bazena očekujemo oko 1. jula, rekao je Lukić.

Prokupčani s nestrpljenjem očekuju otvaranje ovog jedinog uređenog gradskog kupališta gde će pobeći od letnje žege i gradske gužve . I ove, kao i prethodnih godina, ljubitelje kupanja očekuju i drugi sadržaji na Gradskom bazenu, gde se tradicionalno tokom leta održavaju brojne sportske i muzičke manifestacije.


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=81694

12 juna 2018. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

Komentari su zatvoreni


Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up