U kategoriji Društvo, Kuršumlija, Poslednje Vesti.

Hir, obest, vandalizam…šta li je? Dva kontejnera za smeće gurnuta u reku

Autor 11 maj 2019

KURŠUMLIJA- Dva kontejnera za smeće gurnuta su u Toplicu kod “gvozdenog mosta”, odnosno ispod drumskog mosta koji se nalazi pored njega. Jedan je gurnut preksinoć a drugi sinoć. Naravno, niko ne zna ko je to uradio, a i veliko pitanje je- zašto?!

Da li je to bes, hir, vandalizam…prosto se čovek pita šta nekog može da natera ili inspiriše za ovako nešto.

Bilo je sličnih primera i na drugim mestima. U Mikuljani je svojevremeno Komunalno preduzeće postavilo jedan kontejner za plastične flaše ali je očigledno bio na “nezgodnom” mestu, pored kanala. Malo-malo pa bi završio u vodi. Komunalno je taj kontejner odnelo jer im je dosadilo da ga vade iz vode.

Pročitajte i...  Žitorađa: Obaveštenje o prekidima u isporuci struje

Sećamo se kada su obesni mladići svojevremeno podigli betonsku klupu na drvo u parku. Ovo se čak i može prihvatiti kao šala iako su se komunalci namučili dok su je skinuli.


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=466009

11 maj 2019. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

18 komentara za “Hir, obest, vandalizam…šta li je? Dva kontejnera za smeće gurnuta u reku”

 1. Ni hir, ni obest ni vandalizam….IDIOTIZAM je prava dijagnoza!

 2. Silni i puni energije jer nista ne rade.!!!

 3. Stanje u drustvu, nazalost.

 4. Realno

  Ma to su opet ovi dezurni krivci, komšije, nato, ameri, ovi iz Evropu sto nas mrze. Napisite to i mirna bačka. A mi divan i kulturan patriotski narod. Kukala nam majka.

 5. Ipak je, ovo demokratija

 6. Šta rade ti maloumnici više u Kuršumliji,umesto da sačuvaju to malo jada što imaju,oni unište sve što im pod ruku dođe!!!

 7. Zivodrag Nikolic prijaviti policiji pa roditelj na razgovor!!! Popravni dom je zakon za te delikvente.

 8. Milena

  Misle da nece biti uhvaceni ali vrlo brzo ce odgovarati za ovaj postupak ovo sto rade je cisto iz objesti i dosade.

 9. Ogledalo kucnog nevaspitanja i jos gore opravdanja za sve sto urade. Mali je grad,sve se zna. Samo jos ostaje da se zakon primeni, za sve i svacije dete. Lipe,kontejneri,klupe, bahata voznja …. sve se moze srediti.

 10. Grujica Nesic

  Ovo je totalno nenormalno!!!!! Nemoguce je da ovaj divljacki cin NIJE VIDEO NIKO. Ako je video,pod hitno da prijavi policiji,moze i anonimno jer vecina u ovom gradu su kukavice(cast izuzetcima). To mora da je neko video jer odugrati kontejnere,msm da su stajali kod Bckove perionice….do mesta gde su ih gurnuli u reku nije malo rastojanje.Tako da je neko ili peske ili kolima u tom periodu morao proci i videti to. Naravno da se desavaju takve stvari kad ni pocinice zlocina(to je za mene zlocin) lomljenja sadnica,niko nije niti trazio niti prijavio policiji,niti ce oni ikad biti kaznjeni. Zar samo o ovakvim stvarima o Kursumliji treba da se pise u novinama,umesto da se nesto lepo dogodi,da svi budemo ponosni na nas grad!?

 11. Kuršumličanin

  TREBA NASELITI ŠIPTARE,PA BI NJIH OKRIVILI

 12. Staviti izgrednike
  /idiote/ unutra, pa splavariti niz Toplicu

 13. Nekad ratni profiter danas uspešan biznismen

  U pitanjuje herojski akt otpora. Ko god da je to uradio rizikuje svoju sloboduda pošalje poruku otpora. Živi,živi duh slovenski živjetce vjekovma…

 14. gospodine PEJCICU! BUDITE LJUBAZNI PA RECITE IME I PREZIME 4,DECAKA! MORATE IMATI DOKAZE A NE LUPETATI OVAJ ONAJ! NAPISITE AKO ZNATE! SLEDI NAGRADA!

 15. Janko

  Nebi da licitiram ali dobar deo tih incidenata je u interesu vlasti da se skrece paznja na neke gluposti i istovremeno okrivi neko. Kome nije omoguceno da normalno zivi.Jeste za osudu ali nisam siguran kome treba suditi.

Komentari su zatvoreni

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up