U kategoriji Poslednje Vesti, Prokuplje, Sport.

Humanitarna akcija karatista Topličanina

Autor 12 jun 2020

PROKUPLJE- Karatisti Topličanina uspešno su završili humanitarnu akciju „ČEP ZA HENDIKEP“, prikupljanjem i predajom čepova Dnevnom boravku za decu i omladinu ometenu u razvoju „Sunce“ u Vodicama.
Akciju je pokrenuo prvi čovek karatista Topličanina Dražan Cvjetković i vrlo brzo, svi članovi kluba su se priključili ovoj humanitarnoj akciji.


Odabrani su najbolji među najboljima da čepove predaju ,a to su najuspešniji takmičari kluba: Lana Mladenović, Aleksandar Marković, Nikolina Cvetković i Ognjen Jakovljević.

Ljubazno osoblje Dnevnog boravka na čelu sa tehničkim sekretarom Udruženja za mišićne i neuromišićne bolesti Topličkog okruga i koordinatorom Dnevnog boravka za decu i omladinu ometenih u razvoju „Sunce“, Dragoslavom Petrovićem ih je primilo i ugostilo uz kratku prezentaciju onoga što oni rade.
Nažalost, zbog trenutne epidemiološke situacije nismo imali kontakt sa korisnicima Dnevnog boravka, ali smo to ostavili za sledeće druženje.
Inače, karatisti Topličanina treniraju na pomoćnom stadionu FK Topličanin ponedeljkom, sredom i petkom od 18 časova, kada to vremenske prilike dozvoljavaju.
Nadamo se terminima u sportskoj hali kada je loše vreme, kako bi ispoštovali ionako redukovan plan rada za ovo leto.

Pročitajte i...  Radovi na kuli i bedemima utvrđenja na Hisaru u Prokuplju teku po planu


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=482258

12 jun 2020. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

Komentari su zatvoreni

Reklame

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up