U kategoriji Blace, Kuršumlija, Poslednje Vesti, Prokuplje, Sport, Nekategorizovano.

I to je moguće: FSO Prokuplje izgleda ima dve skupštine, jedna održana u Prokuplju, druga u Blacu, koja je legitimna odlučiće nadležni organi

Autor 23 feb 2019

PROKUPLJE- Na Skupštini FSO Prokuplje u Prokuplju, koja je po rečima organizatora održana na osnovu zahteva dve trećine predstavnika fudbalskih klubova članova FSO Prokuplje, za predsednika FSO Prokuplje izabran je Dejan Bulatović iz ŽFK Krstarica–Topličanin. U isto vreme u Blacu je takođe održana Skupšina FSO Prokuplje, tako da se kriza u ovoj organizaciji nastavlja, i po svemu sudeći, pitanje validnosti rešavaće organi FS Regiona Istočne Srbije.

Po izveštaju verifikacione komisije, na Skupštini u Prokuplju prisustvovalo je 14 delegata od 25, a novi članovi Izvršnog odbora su Ivica Đorđević, Stefan Pavlović, Dragan Milentijević, Dragan Nedeljković, Aleksandar Dikić i Srđan Milićević. Skupštini je kao posmatrač prisustvovao Miroslav Milivojević, zamenik predsednika FS RIS.

-Obzirom da se održavaju dve Skupštine fudbalskih radnika iz Kuršumlije, Blaca i Prokuplja, mislim da je ovo samo nastavak loših međuljudskih odnosa i da će tu komisija za sprovođenje izbora imati posao da odluči koja je strana u pravu. Moje prisustvo ovde je samo kao posmatrača svih koji su prijavili FS RIS da održavaju neku izbornu Skupštinu, a postoji određena komisija koja ocenjuje validnost koja je Skupština u pravu, a koja ne. U interesu ljudi u Prokuplju koji rade u fudbalu je da sednu za sto da razgovaraju i što pre da reše probleme, rekao je Miroslav Milivojević, zamenik predsednika FS RIS.

Kako kažu iz novog rukovodstva FSO u Prokuplju, oni će podneti prigovor na zasedanje u Blacu.

0
0

Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=461783

23 feb 2019. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

Komentari su zatvoreni

Reklame

Maintained by OZ.I.T.Solutions