U kategoriji Blace, Politika, Poslednje Vesti.

Ivan Burgić predsednik Opštine, Dejan Mijajlović predsednik SO Blace

Autor 20 avg 2020

BLACE- Ivan Burgić danas je izabran za predsednika Opštine Blace. Za njegovog zamenika izabran je Nikola Milinčić a Suzana Veljović obavljaće funkciju pomoćnika predsednika Opštine Blace.

Za predsednika SO Blace izabran je Dejan Mijajlović, za zamenika predsednika SO Blace Zlatko Dimitrijević a za sekretara SO Blace Jasmina Lapčević.

Za članove Opštinskog veća izabrani su: Pavlović Branislav, Vujičić Goran, Dunjić Bojan, Novčić Radoslav i Radulović Ilija.

Gosti konstutivne sednice So Blace bili su načelnik Topličkog upravnog okruga Zlatan Miljković, narodni poslanik Darko Laketić i sveštenik Duško Kaplarević.

Sednici je prisustvovalo svih 25 odbornika SO Blace.

0
0

Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=484754

20 avg 2020. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

13 komentara za “Ivan Burgić predsednik Opštine, Dejan Mijajlović predsednik SO Blace”

 1. Svaka cast, napred Blace

 2. Lokal patriota

  Vidim da je sednici prisustvovao i sveštenik.
  Narode kako si birao, mislim da ti ni Bog neće pomoći!!!

 3. Mimi

  Sve, sve, ali predsednik skupštine Opštine da bude čovwk koji ne zna da izgovori jednu prostu proširenu rečenicu, čovek koji ima 3 razreda škole, to je dno dna za ovu Opštinu. Mladi bežite iz Blaca kud kod vas noge nose… Cirkus od Opštine!

 4. Stevica

  Tuga. Propast Blaca se nastavlja!!!

 5. IVANNE ČESTITAM TI NEKA TI JE SA SREĆOM.

 6. Taj čovek Predsednik Skupštine opštine Blace je pošten čovek,čistog obraza koji radi za dobrobit Blaca,radi sve da iskoreni sve ono što je ostalo od prethodnika opštine,ljudi koji su bili tu i uništili nas.
  Novo rukovodstvo ima težak zadatak da povrati mlade i radi za dobrobit Blaca jer mi volimo Blace.

 7. Dejan Mijailović Predsednik Skupštine Opštine Blace je čovek čistog obraza,koji se bori za Blace i građane ovog mesta.On voli Blace,a ne teži ka ostvarenju ličnih interesa za razliku od prethodnika koji su gledajući lični interes uništili Blace i nas koji živimo tu.
  Napred Dejane,sa puno snage i energije kao i do sada bori se za Blace.

 8. Dobra nekadašnja opoticija

 9. Mimi, koliko razreda škole ti imaš? U osnovnoj školi se uči pravopis, pa shodno tome da te uputim da se u tvom slučaju piše ‘Prosto proširena rečenica’, a tako i izgovara. Kada sledeći put prozoveš nekog za tri razreda osnovne škole, prvo proveri svoj pravopis, a zatim i školu. Pozdrav 🙂

 10. Magi

  Puno sreće u radu novom rukovodstvu.

 11. Mile

  Srećno vam bilo! Botova vam neće faliti.

 12. Tajci

  Stvarno Dejan Mijailovic ne tezi ličnim interesima. Jasno je valjda svima da je interes opštine Blace da se odvede struja do njegove hale na izlazu iz Blaca ka Medjuhani.

 13. Buda

  Kako vas nije sramota da iznosite ovakve komentare kada to nisu vase reci. Izmisljate i lazete sami sebe , jer ste istog pljuvali i pricali raznorazne najgore stvari a sada ga toboze pretvarate u sveca. Pa da je svetac otisao bi u crkvu ne bih bio na celu opstine. Ali radna mesta treba sacuvati, a sta vas tec ceka videcete. Otpustaju se radnici kao visak a na njihova mesta primaju drugi podobni i oni kojima se duguje, Sacekajte da vidite kakvi ce vam ,,likovi,, doci na celu javnih preduzeca …… krsticete se i levom i desnom

Komentari su zatvoreni

Reklame

Maintained by OZ.I.T.Solutions