U kategoriji Društvo, Poslednje Vesti, Prokuplje.

Izgrađen betonski propust u Gornjoj Stražavi

Autor 14 juna 2018

PROKUPLJE- U Gornjoj Stražavi izgrađen je betonski propust dužine 5 metara i širine 3 metra, čime je omogućen bezbedan prolaz preko reke ka zaseoku koji vodi prema njivama i drugim poljoprivrednim posedima.

– Ovo je za nas velika stvar. Bavimo se poljoprivredom i od nje i živimo, zato smo veoma zadovoljni što ćemo lakše dolaziti do svojih imanja. Za nas poljoprivrednike nema ništa važnije od toga, zato smo zahvalni lokalnoj samoupravi što nam je ispunila zahtev, kažu meštani.

Da je Opština Prokuplje pravi servis građana potvrđuju mnoge ostvarene inicijative i zahtevi upućeni lokalnoj samoupravi od strane žitelja mesnih zajednica. Građani s pravom očekuju pomoć i razumevanje, zato je napor lokalne samouprave da svima izađe u susret veliki, ali je još veće zadovoljstvo rukovodstva Opštine Prokuplje kada na ovaj način unapredi kvalitet života svojih sugrađana, kažu u opštini.

Reagujući na zahtev meštana Gornje Stražave da se u ovom selu izgradi propust preko reke, predsednik Opštine Prokuplje Aleksandar Simonović je zajedno sa svojim saradnicima prisustvovao zboru građana mesne zajednice Gornja Stražava i upoznao se sa njihovim problemima.

Tom prilikom utvrđeni su prioriteti i dogovoreno je da bi izgradnja propusta rešila višedecenijski problem žitelja ovoga sela, koji postoji od kada postoji i ovo prokupačko naselje gde je nastanjeno oko 1000 stanovnika.

 

Download WordPress Themes Free
Download WordPress Themes Free
Download Best WordPress Themes Free Download
Download WordPress Themes Free
udemy course download free
download lenevo firmware
Download Premium WordPress Themes Free
udemy paid course free download

Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=81809

14 juna 2018. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

Komentari su zatvoreni


Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up