U kategoriji Društvo, Poslednje Vesti, Prokuplje.

Izmenjen saobraćaj u ulici „9. oktobar“ zbog radova

Autor 7 maj 2021

PROKUPLJE- Zbog radova na  rekonstrukciji ulice koje obavlja JP „Putevi Srbije“ počev od 06. do 09. maja u ulici „9. oktobar“, odnosno od raskrsnice kod Gradske uprave do Crkve Svetog Prokopija doći će do izmene u saobraćaju, tako što će se kretanje vozila odvijati samo jednom trakom naizmenično, saopštili su iz Gradske uprave u Prokuplju.

     Takav režim saobraćaja važiće u vreme kada su po pravilu i manje gužve na putevima i to svakog dana u periodu od 16 do 22 sata pa se preporučuje građanima da u tom periodu koriste alternativne ulice kako se ne bi stvarala velika saobraćajna zagušenja.

Radove na rekonstrukciji dela ulice „9. oktobar“, na inicijativu čelnika Grada Prokuplja u potpunosti finansiraju Putevi Srbije, i kada ona bude završena to će mnogo značiti vozačima kojima su oštećenja na kolovozu u tom delu ulice pravila probleme u saobraćaju.

Da podsetimo da je taj deo ulice „9. oktobar“ ujedno i deo magistralnog puta Niš-Kuršumlija–Merdare i da tom saobraćajnicom dnevno kroz Prokuplje prođe veliki broj vozila i teretnih kamiona.

1
0

Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=494629

7 maj 2021. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

Komentari su zatvoreni

Reklame

Maintained by OZ.I.T.Solutions