DruštvoPoslednje VestiProkuplje

Javni konkurs za izbor izvođača radova na sanaciji energetske efikasnosti stambenih objekata u Prokuplju

PROKUPLJE- Gradsko veće Prokuplja donelo je Odluku  o raspisivanju javnog konkursa za učešće privrednih subjekata u sprovođenju mera energetske efikasnosti sanacije stambenih objekata na teritoriji Grada Prokuplja.

Javni konkurs raspisan je radi izbora privrednih subjekata koji se bave proizvodnjom, uslugama, i radovima na energetskoj sanaciji stambenih objekata. Mere za energetsku sanaciju domaćinstvima sprovode se kroz saradnju navedenih privrednih subjekata, a krajnji korisnici bespovratnih sredstava su domaćinstva na teritoriji grada Prokuplja.

Domaćinstva koja ostvare pravo na subvencije, mogu nabaviti dobra ili usluge isključivo od privrednih subjekata izabranih putem ovog javnog konkursa.

Cilj sprovođenja mera energetske efikasnosti je unapređenje energetske efikasnosti i povećano korišćenje obnovljivih izvora energije u domaćinstvima.

Na javnom konkursu mogu učestvovati privredni subjekti koji vrše isporuku i radove na ugradnji materijala, opreme i uređaja i ispunjavaju sledeće uslove:

-da su upisani u registar APR-a, a registrovani su kao privredna društva i preduzetnici najmanje šest meseci od dana podnošenja prijave,

-da nad njima nije pokrenut stečajni postupak ili postupak likvidacije,

-da imaju ateste za materijale i proizvode.

Konkursna dokumentacija za Javni konkurs može se preuzeti na zvaničnoj internet stranici ili lično u prostorijama Gradske uprave Grada Prokuplja, ul. Nikodija Stojanovića-Tatka br.2.

Rok za podnošenje prijava je 15 dana od dana objavljivanja zaključno sa 25.05.2022. godine.

Prijave dostaviti poštom na adresu Gradska uprava Grada Prokuplja ul. Nikodija Stojanovića-Tatka br. 2. – Komisija za realizaciju i nadzor nad izvršavanjem mera energetske tranzicije ili lično na pisarnici u zgradi Gradske uprave Grada Prokuplja, ul. Nikodija Stojanovića-Tatka br. 2.

Nakon izbora pojedinačnih projekata građana i utvrđivanja konačnog broja korisnika po privrednom subjektu, potpisuju se trojni ugovori između grada Prokuplja, direktnog korisnika i krajnjeg korisnika o realizaciji mera energetske sanacije.

50% LikesVS
50% Dislikes

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovu web lokaciju štiti Google reCAPTCHA - Politika privatnostii - Uslovi korišćenja zaštite


Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo posetioce Toplicke Vesti online portala da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Topličke Vesti online portala ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između posetioca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Topličkih Vesti online portala. Redakciji Topličkih Vesti se možete obratiti na: komentar@toplickevesti.com.

Back to top button