U kategoriji Kuršumlija, Poslednje Vesti, Sport.

Jesenje osveženje fitnes prostorija u Sportskom centru

Autor 7 okt 2019

KURŠUMLIJA- U poslednje tri godine Ustanova za sport Sportski centar „Kuršumlija“ uložila je u fitnes centar i teretanu oko 1.500.000 dinara, iz čega proizilazi da su i uslovi mnogo bolji, a sve ovo je dalo rezultat pa je posećenost veća.


-Do kraja ove godine planiramo da uložimo „za nas“ značajna sredstva kako bi rekreativci i svi sportisti koji dolaze imali što bolje uslove. Treba posebno istaći i razumevanje Opštine Kuršumlija i predsednika Radoljuba Vidića, pa danas možemo da se pohvalimo činjenicom da Kuršumlija ima jedan među boljima, kako fitnes centar tako i teretanu, u regionu-kaže Dragan Simić, direktor Sportskog centra.
Organizator aktivnosti u fizičkoj kulturi i sportu, Aleksandar Ilić kaže da je prostor za vežbanje osvežen i osavremenjen.

Pročitajte i...  Žitorađa: Po dva miliona dinara za fudbalske klubove

-Pred nama je zadnje tromesečje godine, a kako otpočinjemo i novu sezonu vežbanja u zatvorenom prostoru, rešili smo da osavremenimo, unapredimo i osvežimo prvenstveno sam prostor, a ujedno dopunimo i upotpunimo kompletan fintes program, računajući tu profesionalne kardio sprave iz „ life fitness“ programa, koji je jedan od najboljeg brenda u svetu sporta, kao i fitnes rekvizite-kaže Ilić i poziva: “Očekujemo Vas da vežvajući zajedno vodimo računa o svom zdravlju”.


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=472826

7 okt 2019. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

3 komentara za “Jesenje osveženje fitnes prostorija u Sportskom centru”

  1. happy

    Bravo, domaćinsko dete je naučeno da domaćinski stvara i raspolaže ne samo u svojoj kući već i na radnom mestu!!! Želim vam još više uspeha u narednoj poslovnoj godini sa istim rukovodstvom i osobljem. Odličan 5!!!

  2. Slobodno objavi

    Ovo ce da im zaradi plate??? Cccc bolje da nikada nismo ni dobili sportsku halu, mesto da lezilebovici zive od nerada.

  3. Jedva cekamo slike izvajanih tela.

Komentari su zatvoreni

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up