U kategoriji Blace, Društvo, Poslednje Vesti.

JKP „Blace“ poziva korisnike da izmire obaveze za komunalne usluge

Autor 13 avg 2019

BLACE- Javno komunalno preduzeće “Blace” poziva u svom obaveštenju korisnike da izmire obaveze za komunalne usluge.

-Pozivaju se korisnici komunalnih usluga JKP „Blace „ koji imaju neizmirene obaveze za komunalno usluge da iste izmire uplatom na tekući račun broj 205-13875-76 otvoren kod Komercijalne banke A.D.Beograd ili na tekući račun preduzeća broj 200-2368340101 otvoren kod Banke Poštanske štedionice kao i uplatom na blagajni preduzeća radnim danima od 06 do 14 časova.

Upozoravaju se korisnici komunalnih usluga koji imaju neizmirene obaveze za pružene komunalne usluge,da će JKP „ Blace“ u Blacu u narednom periodu,preduzeti sve raspoložive mere u skladu sa zakonom , a radi naplate potraživanja koje JKP „ Blace“ ima prema korisnicima za pružene komunalne usluge.

Pročitajte i...  Potočić dobio asfalt

Obaveštavaju se korisnici komunalnih usluga JKP „ Blace“ u Blacu koji imaju neizmirene obaveze za pružene komunalne usluge da iste mogu izmiriti na rate, zaključivanjem Sporazuma o odloženom plaćanju komunalnih usluga sa JKP „ Blace“, stoji u obaveštenju JKP „ Blace“.


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=470394

13 avg 2019. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

1 komentar za “JKP „Blace“ poziva korisnike da izmire obaveze za komunalne usluge”

  1. perhan

    Ja plaćam vodu redovno i ne dugujem ni dinar aopet je nemam kao i onaj što je ne plaća,znači ne trebaje plaćatiuopšte jer je nenormalno da nema vode u 21. veku.Potrošači nisu zamorčići da im se testira strpljenje i voda isključuje bez najave.

Komentari su zatvoreni

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up