U kategoriji Društvo, Poslednje Vesti, Prokuplje.

JKP Hammeum spremno dočekao prvi sneg

Autor 3 dec 2019

PROKUPLJE- Sneg jakog intenziteta, koji od jutros pada na području Prokuplja i celog Topličkog okruga, još uvek ne stvara veće probleme vozačima i putarima na ovom području.

Bez obzira na veliku količinu padavina, zbog velike vlažnosti i temperature koja je iznad nule, sneg se ne zadržava na kolovozu.

Na putnim pravcima iz Niša ka južnoj srpskoj pokrajini, saobraćaj se odvija bez problema, ali se vozačima savetuje oprez zbog klizavih kolovoza.

Autobuski saobraćaj na području Topličkog okruga odvija se uredno i svi autobusi saobraćaju bez zakašnjenja, prema uobičajnom redu vožnje.

Kako je jutros rekla Radmila Perić, v. d. direktora prokupačkog Javno-komunalnog preduzeća „Hameum“, zaduženog za održavanje i čišćenje puteva, ulica i trotoara na području grada Prokuplja, radnici tog preduzeća spremno dočekuju prvi ovogodišnji sneg.

Pročitajte i...  U Donjoj Rečici se proširuje ulična rečica

-Nabavili smo 25 tona soli za posipanje gradskih i prigradskih ulica i trotoara, što je za sada sasvim dovoljno, kazala je Perić.

Takođe je istakla da je i sva raspoloživa mehanizacija „Hameuma“ u ispravnom stanju i spremna za raščišćavanje snega, naglasivši da će ove zime ona biti pojačana sa dva nova traktora, specijalizovana za raščišćavanje snega u gradskim uslovima.


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=475045

3 dec 2019. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

1 komentar za “JKP Hammeum spremno dočekao prvi sneg”

  1. Nedaj boze da napada malo veci sneg,prvi sneg da kažemo?,pola grada nema struje.

Komentari su zatvoreni

Reklame

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up