Smiley face
U kategoriji Društvo, Kuršumlija, Poslednje Vesti.

Jorgovanka Tabaković šalje paketiće

Autor 7 dec 2018

KURŠUMLIJA- Deca iz Kuršumlije starosti do 10 godina dobiće od Narodne banke Srbije novogodišnje paketiće,

-Ispred opštine Kuršumlija, kao i prethodnih godina  aplicirala sam za novogodišnje paketiće na više adresa. Stigla je potvda od guvernerke Jorgovanke Tabaković da će Narodna banka Srbije po prvi put ove godine donirati paketiće koji su namenjeni deci koja žive uz administrativnu liniju sa Kosovom  Metohijom, u Kuršumlijskoj banji, Rudaru, Rači, Degrmenu, Ivan Kuli, Dobrom  Dolu, Merdaru.i Grabovnice- istakla je Violeta Jakovljević.

Inače, ovo je druga donacija u vidu novogodišnjih paketića koja će stići u Kuršumliju za Novu godinu, prvi darodavac je Humanitarna organizacija „28. jun“ iz Kanade.

Da podsetimo, Jorgovanka Tabaković, sadašnji guverner Narodne banke Srbije, posetila je Kuršumliju tokom kampanje za izbore i govorila na mitingu Srpske napredne stranke koji je održan 29.aprila 2012.godine.


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=88648

7 dec 2018. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

10 komentara za “Jorgovanka Tabaković šalje paketiće”

 1. Ceca

  A ko će donirati paketiće deci Kuršumlije čiji su roditelji na evidenciji NSZ, tj. na birou, a ta ista deca ne idu u vrtić (sva deca u vrtiću ove godine po prvi put dobijaju paketiće). Da li se njih neko setio? Zamolila bih gospođu Jakovljević da i tu decu obraduje novogodišnjim poklonima. Unapred zahvalna.

 2. Marija

  Bravo Violeta, smo teko nastavi. Neka crknu dusmani !

 3. Sto nikad ne kažete vreme i mesto gde se dele… Za vrtiće znamo da moramo sami da kupimo paketiće ako deca idu.

 4. beriljac

  Ne deli Jorgovanka već Narodna banka Srbije i to naše pare.Onaje sebi otvorila frizerski salon,zakupljenu salu za fitnes,ginekološku ordinaciju,kupila masažere za noge i dodelila platu od 500.ooo dinara

 5. Sad se setila kad dece vise nema. Sto je humana svaka cas.

 6. Predrag 69

  Boze me oprosti ,ovo nikad nije bilo ,.sad kao banka deli ,nije vise Tomina zena ,stase radi ljudi moji!

 7. peda69

  Nije vise Tome Nikolica zena jel dane bude malo providno,nikad nisam glasao ali oaj put izlazim sigorno .i glasacu za Obradovica ,jedino vidim njega kao jakog coveka koji sme dase odupre i ovoj bahatoj vlasti!!!

 8. Drug

  Uz administrativnu liniju su sela Rastelica,LJutova,Trebinja,Parduse, Parada,Štava a nevidim da su na spisku,no uvek je tako i bilo .

Komentari su zatvoreni


Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up