U kategoriji Društvo, Kuršumlija, Poslednje Vesti.

Još malo i Kuršumlija dobija moderan gradski trg

Autor 29 nov 2019

KURŠUMLIJA- Radovi na rekonstrukciji gradskog parka u Kuršumliji privode se kraju. Preduzeće Beton stil iz Aleksandrovca intenzivno radi kako bi završilo posao na vreme, a rok je 7. decembar. Kada bude rekonstruisana i ulica Vuka Karadžiča, koja se do Evrope zatvara za saobraćaj, Kuršumlija če imati moderan gradski trg.


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=474939

29 nov 2019. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

14 komentara za “Još malo i Kuršumlija dobija moderan gradski trg”

 1. Ko li ce da peva za Novu Godinu, sad imamo trg!

 2. Još šes meseci još malo

 3. Zoran

  Nadam se i da ce sve trafike da budu iste – da ne budu “sarene” kao sada kao i da ce da urade ulicu na mestu stare gvozdjare inace jos sada se vidi da ce da bude mnogo bolje nego ranije

 4. Bravo…nesto lepo i mi u Kursumliji da imamo…da deca imaju gde da sede I razgovaraju ko sav normalan svet…

 5. Lepo je sto cemo dobili Novi trg.Dal cemo biti svesni da ga cisto drzimo !!!!!!

 6. trg ne podize finansije i ne daje radna mesta.cista zajebancija sa gladnim narodom

 7. Jedno od najlepsih dela koje sam procitao kao dete jeste ono Svijetu se ne moze ugoditi. I uvek sam se time vodio. Moje misljenje je da je ovo pravi potez i super prica koja ce definitivno izmeniti izgled centra grada i uciniti da park ne bude ono sto je bio u prethodnih 10 god, a to je mesto za vrsenje nuzde u vecernjim satima tokom vikenda, ciji mobilijari predstavljaju test snage za pojedine mozgove. Tako da, bravo!

 8. HAHHAAHA…..KURŠUMLIJA…… GRADski TRG…… HAHHAAH

 9. Ali tamo ima sve manje ljudi….

 10. I to ko zna dalice da zavrsi gospodin presednik opstine Radoljub Vidic lep pozdrav za gospodina presedniks opstine vidi se kako brine za sirotinju Kursumlije i koliko je pomogo ugrozene a to neka kaze sam treba da ga bude sramota sta radi sa siromasnim ljudima ai bog vidi sve

 11. Nemam nista protiv ulepsavanja trga ali ako ga budu radili kao u Prokuplju ili kao sto je Vesic u Beogradu , bojim se da cete brzo zazeleti da je ostalo po starom . Sve sto je lepo je i kuso jer ga nase vlasti , maksimalno isfusare . Za njih je ovo odlicna prica da operu novac ….

Komentari su zatvoreni

Reklame

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up