U kategoriji Blace, Društvo, Kuršumlija, Poslednje Vesti, Prokuplje, Žitorađa.

Još sedam dana do početka manifestacije Dani šljive, program manifetacije

Autor 15 avg 2019

BLACE- Za sedam dana počinju Dani šljive. U periodu od 22.-25. avgusta održaće se najveća turističko privredna manifestacija posvećena šljivi a kao i ranijih godina očekuje se prisustvo velikog broja proizvođača šljive i rakije, kao i proizvođača poljoprivredne mehanizacije i opreme i sredstava za zaštitu bilja. Sem toga, posetioce očekuje bogat i raznovrstan kulturno-umetnički i zabavni program.

Sve informacije u vezi sa održavanjem manifestacije možete dobiti u Turističkoj organizaciji Blace, na telefon +381 27 370-401


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=470504

15 avg 2019. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

3 komentara za “Još sedam dana do početka manifestacije Dani šljive, program manifetacije”

  1. Dragan

    Ja mislim da su dani sljive u Blacu izgubili svaki smisao kada je otkupna cena 5 din po kg dok se te iste sljive u supermarketima prodaju 15-20 puta skuplje. Druga stvar je da se novac iz budzeta dat za proslavu moze mnogo bolje potrositi na unapredjenje kvaliteta zivota u Blacu. Pogledajte kakve su nam ulice nikad vise rupa, ova od centra do Crkve i prema Popovi je katastrofa. Put od Beloljina do Blaca uzasan, nijedan semafor nemamo, reka nikad zagadjenija itd. Eto zato ne mislim da je rasipanje novca na pevaljke za jedno vwce zaista dobra stvar za nas.

  2. Ajkula

    Mnogo mi se ti razumeš u biznis.

  3. Dragan

    Razumem da istina neke pogadja ali ne mora covek da se razume u biznis da primeti da ulice u Blacu nisu nikad losije izgledale. Ako vam to ne smeta u redu ali se meni cini da ce pre biti da nikad nigde putovali van Blaca niste.

Komentari su zatvoreni

Reklame

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up