Smiley face
U kategoriji Društvo, Kuršumlija, Poslednje Vesti.

JPKD Toplica: Vandalizmu nikad kraja

Autor 7 dec 2018

KURŠUMLIJA- Nepoznati počiniovi ponovo su lomili lipe pored puta u Veljkoviću. JPKD Toplica izdalo je povodom toga zvanično saopštenje:

-Previše je tužno posmatrati ovakve stvari koje se dešavaju kod nas, u našem okruženju. Ovo već premašuje granice raznih slučajnosti u koje smo nekako i verovali, političke neistomišljenosti, psihičkih poremećaja ili čega već. Ne postoji reč kojim bi se moglo opisati lomljenje lipa, po ko zna koji put!
Verovatno su svi pokušaji JPKD Toplica da nakon lomljenja i čupanja  lipa koje su posađene duž svih većih ulica u gradu, koje su trebale predstavljati jedan lep drvored koji će krasiti našu opštinu, bili nedovoljno jaki da bi doprli do pojedinaca koji i dalje nastavljaju sa ispoljavanjem nasilja nad biljkama.
Sramno za sve nas što smo dozvolili da pojedinci predstavljaju i rade stvari poput ove, slikanja i snimanja raznih stvari koje za normalnog čoveka predstavljaju sramotu misleći da je to smešno i zanimljivo svima, ali očigledno je da to ostaje u njihovim krugovima.saopštilo je JPKD “Toplica Kuršumlija.

 

 


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=88633

7 dec 2018. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

2 komentara za “JPKD Toplica: Vandalizmu nikad kraja”

  1. Ovo moze samo stoko od covek da uradi !!!! Treba ga naci i batinama vaspitati DUBRE JEDNO

Komentari su zatvoreni


Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up