U kategoriji Društvo, Poslednje Vesti, Prokuplje.

Kapa dole!

Autor 17 juna 2019

PROKUPLJE- Tokom proteklog vikenda u Prokuplju su asfaltirane još dve gradske ulice. Sinđelićeva, koja je asfaltirana u dužini od 150 metara i Ulica Đure Jakšića u dužini od 120 metara.

Kako ističe član Gradskog veća za infrastrukturu, Žarko Koprivica, urađena je kompletna rekonstrukcija ulica i postavljene nove šahte, a za tu namenu iz budžeta Grada izdvojeno je oko 3,5 miliona dinara.

Žitelji ovog dela grada, koji od centra vodi prema Keju Toplice, izrazili su ogromnu zahvalnost lokalnoj samoupravi, jer, kako kažu, Sinđelićeva je po prvi put dobila asfalt. Isti slučaj je i sa Ulicom Đure Jakšića.

-Do 90-tih godina ovde je postojala kaldrma, a kasnije je ulica delimično bila betonirana. Nikada nije bila asfaltirana, zato smo veoma srećni i zahvalni gradskom rukovodstvu, kaže jedna sugrađanka koja živi u Sinđelićevoj ulici.

Pročitajte i...  Obaveštenje o režimu saobraćaja na putu Blace-Beloljin

Lokalna samouprava će, prema rečima većnika Koprivice, nastaviti veliku akciju uređenja, tako što će i u ovoj, kao i ranijih godina, veliku pažnju posvetiti putnoj infrastrukturi, kako u gradu, tako i na seoskom području, jer svi građani zaslužuju da imaju podjednako dobre uslove za život i rad.

Download Best WordPress Themes Free Download
Premium WordPress Themes Download
Download Premium WordPress Themes Free
Free Download WordPress Themes
ZG93bmxvYWQgbHluZGEgY291cnNlIGZyZWU=
download intex firmware
Download Nulled WordPress Themes
udemy free download

Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=468221

17 juna 2019. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

1 komentar za “Kapa dole!”

  1. Kad ce Novo Selo ????

Komentari su zatvoreni

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up