U kategoriji Blace, Poslednje Vesti, Sport.

Karate klub “Blace” obeležio 25 godina rada

Autor 23 dec 2018

BLACE- Karate klub „Blace“ obeležio je na svečani način, uz dodelu nagrada i priznanja svima onima koji su doprineli da se za ovaj sportski kolektiv nadaleko čuje, prvih 25. godina postojanja.

Svečanosti su prisustvovali brojni gosti, prijatelji kluba, takmičari, sportisti…

Za četvrt veka postojanja kroz karate klub „ Blace“ prošlo je preko 1000 takmičara koji su donosili medalje sa domaćih ali i međunarodnih takmičenja.

Karate klub „ Blace“ osnovan je leta, 1993.godine, par godina nakon formiranja karate sekcije, pod vođstvom tada trenera Milivoja Zlatkovića, reprezentativnog takmičara i osvajača brojnih medalja na domaćim i međunarodnim takmičenjima. Prvi predsednik kluba bio je Goran Radonjić.

Na čelu sa trenerima Zoranom Jozićem i Goranom Pešićem koji su u to vreme bili i takmičari, klub počinje da ostvaruje značajne rezultate na republičkim, saveznim i međunarodnim prvenstvima. Za karate klub „ Blace“ čulo se u zemlji ali i van nje a rezultati i uspesi bili su sve veći. Veliki broj takmičara karate kluba „ Blace“ nastupao je i za reprezentaciju. Kroz klub je prošlo preko 1000 takmičara od kojih su neki kasnije postali i vrhunski takmičari i u drugim sportovima.

Prisutne je na početku svečanosti pozdravio predsednik karate kluba „ Blace“ Goran Pešić koji se zahvalio svima koji su prošli kroz klub i dali svoj pečat u proteklih 25.godina, i svima koji su doprineli da se za karate klub „ Blace“ na daleko čuje.

Primajući priznanje za doprinos razvoju karatea i takmičarske rezultate Zoran Jozić, nosilac majstorskog zvanja – crni pojas III dan, u svom obraćanju osvrnuo se na teške početke kluba koji je danas postao klub sa brojnim trofejima sa domaćih i međunarodnih takmičenja. Jozić se zahvalio svima koji su došli da daju podršku klubu čiji takmičari su postizali velike rezultate i koji na najbolji način prezentuje opštinu Blace.

Nagrade za ostvarene rezultate dobili su : Đinđić Anđela, Petrović Miljana, Vasić Vukašin, Ristić David, Kozić Vladimir, Mihajlo Dunjić.

Takmičari koji su ostvarili odlične rezultate takmičeći se za karate klub „ Blace“: Sara Veljović, Luka Đorđević, Lazar Velimirović, Marko Ignjatović, Igor Filipović, MrdelIć Milan, Mirjana Simić, Anđela Sudimac, Saša Sekulić, Mihajlo Stevanović.

Takmičari koji su postigli izuzetne rezultate:

Radosavljević Slobodan, Radosavljević Dragoslav, Bakić Danijel, Paunović Milan, Živković Kristina, Stojković Jelena, Đorđević Marija, Jozić Stefan, Živković Bogdan, Pavlović Milan, Pešić Danilo, Pešić Natalija, Kričak Anđela, Đurić Slavica.

Uručena su priznanja i takmičarima: Ilić Ani, Urošević Matiji, Jovanović Tamari, Đokić Andrijani, Timotijević Milici, Kastratović Mihajlu.

Priznanje za doprinos razvoju karatea i takmičarske rezultate dodeljeno je Zoranu Joziću.

Priznanja za pomoć i razvoj klubu uručena su Dražanu Cvjetkoviću, Aleksandru Obradoviću, Goranu Trajkoviću, Marjanu Markoviću, pojedincima i ustanovama : OD Mia, Gradimiru Kovačeviću, Kulturnom centru „ Drainac“ , Srednjoj školi Blace, TO Blace, osnovnoj školi Blace, Sportskom centru Blace, osnovnoj školi Stojan Novaković Blace, Domu za odrasle ometene u razvoju Trbunje, Jovici Đurkoviću.

Priznanja su uručena i Zoranu Stankoviću, Milivoju Zlatkoviću, Goranu Radonjiću, Opštini Blace.

Iza karate kluba „ Blace“ stoji 25.zlatnih godina, slede novi izazovi, pobede i medalje.

Svečanost je priređena u kulturnom centru „ Drainac“ u Blacu.

Download Best WordPress Themes Free Download
Free Download WordPress Themes
Download WordPress Themes
Premium WordPress Themes Download
ZG93bmxvYWQgbHluZGEgY291cnNlIGZyZWU=
download coolpad firmware
Premium WordPress Themes Download
online free course

Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=89349

23 dec 2018. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

2 komentara za “Karate klub “Blace” obeležio 25 godina rada”

  1. zvonko Prelić

    Čestitam vam jubilej, kao da je juče bilo kada ste počinjali, drago mi je da ste do današnjeg dana ostali verni tom sportu a to četvrt veka. Sećam vas se kao mladiće, u prvom redu Jozića i Pešića i da ste bili zaista zainteresovani za uspeh koji nije izostao. Želim vam i dalje uspehe i da dosegnete zvezdane visine.

  2. Blačanin

    Kolika je članarina? Ili se klub finansira iz budžeta?

Komentari su zatvoreni


Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up