U kategoriji Poslednje Vesti, Prokuplje, Sport.

Karate klub “Prokuplje” treći na takmičenju u Beočinu

Autor 12 mar 2019

PROKUPLJE- Na 21. Kupu prijateljstva u karateu, koji je minulog vikenda održan u Beočinu, karatisti KK „Prokuplje“ ostvarili su odlične rezultate. Na takmičenju, na kojem je učestvovalo 15 klubova sa 198 takmičara, klub iz Prokuplja se predstavio sa 14 takmičara i uspeo da osvoji 31 medalju, i to 17 zlatnih, devet srebrnih i pet bronzanih.
U genaralnom plasmanu, prvo mesto pripalo je „Sirmijumu“ sa osvojenim 131 bodom, drugoplasirani je bio KK „Budo“ iz Novog Sada sa 91 bodom, dok je treće mesto pripalo Karate klubu „Prokuplje“ sa 85 bodova.


-Izuzetno sam zadovoljan postignutim rezultatima u Beočinu, gde smo se u vrlo jakoj konkurenciji predstavili na najbolji način, rekao je Nebojša Kurtić, trener KK „Prokuplje“.

Pročitajte i...  Promocije istorijskih knjiga povodom obeležavanja Topličkog ustanka

Za prokupački Karate klub, na Kupu prijateljstva nastupali su Nikola Savić, Nikola Milenković, Jovan Arsenijević, Stefan Grujić, Ognjen Marinković, Nataša Savić, Milica Milenković, Julija Milenković, Hristina Matejić, Anđelina Antić, Dunja Mikić, Magdalena Zlatanović, Sara Milošević i Vladana Milojević.


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=462852

12 mar 2019. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

Komentari su zatvoreni

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up