Poslednje VestiProkupljeSport

Karatisti se vratili treninzima

PROKUPLJE – Čim je ukinuto vanredno stanje u Srbiji, karate klub „Topličanin“ počeo je sa treninzima i to tri puta nedeljno, ponedeljkom, sredom i petkom od 18 časova. Karatisti sada održavaju svoje treninge na pomoćnom stadionu FK „Topličanina“.

  • Ovaj mesec iskoristićemo da se vratimo u ritam i kondiciju. S obzirom na to da nas očekuju takmičenja već u junu. Takođe predstoje regionalni kampovi za kvalitetne članove karate kluba „Topličanin“. Vraćamo se u formu – rekao je Dražan Cvjetković, glavni trener karate kluba.

Treneri očekuju učešće i na nacionalnom kampu od 24. avgusta 2020. godine. U septembru je i Prvenstvo Srbije, a 27. istog meseca, karate klub „Topličanin“ biće domaćin 15. Međunarodnog karate turnira „TOPLICA OPEN 2020.“ .

Karatisti „Topličanina“ poznati su po uspehu i disciplini, pa i nakon vanrednog stanja od njih očekujemo sjajan uspeh.

Naredne godine, klub obeležava jubilej – 50 godina uspešnog rada. Tada će naši karatisti postati deo monografije kluba, koja je u pripremi.

Karate klub poziva na upis nove članove. Svi zainteresovani mogu se javiti glavnom treneru Dražanu Cvjetkoviću na telefon 063/469-186 ili preko Facebook stranice KARATE KLUB TOPLIČANIN.

50% LikesVS
50% Dislikes
Više
Pogledajte rakođe
Close
Back to top button