Smiley face
U kategoriji Blace, Društvo, Kuršumlija, Merošina, Poslednje Vesti, Prokuplje, Žitorađa.

Kinezi zainteresovani da grade auto-put Niš-Merdare

Autor 25 okt 2018

KURŠUMLIJA- Kineska kompanija “Pauer Čajna”, koja gradi obilaznicu oko Beograda, zainteresovana je da gradi auto-put Niš-Merdare-Priština, saopštilo Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture. Regionalni direktor kineske kompanije Jeng Boom rekao je da pored obilaznice oko Beograda žele da rade i na novim projektima u Srbiji. Ministarka Zorana Mihajlović je predložila da se formira radna grupa koji bi činili predstavnici Ministarstva i ove kompanije kako bi efikasnije sproveli ovu ideju.

Od Niša do Merdara ima 77 kilometara a od Merdara do Prištine 22. Prva deonica od Niša do Pločnika trebalo bi da počne da se gradi krajem sledeće godine.

 

 


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=86986

25 okt 2018. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

2 komentara za “Kinezi zainteresovani da grade auto-put Niš-Merdare”

  1. Meštanin

    Au…Kako sad “krajem sledeće godine?” , lani je odloženo na početak ove godine a inace je trebalo početkom 2016. da se krene sa radom. Inače obilaznica oko Beograda se ne gradi , prođite celom obilaznicom i nećete videti nikakve radove , nikakve mašine , radnike , kontejnere , samo jedno 200 metara šljunka koji su nasipali na dan otvaranja gradilišta ,ispred kamere i ministarke. Tako da , sve zbira , samo skroz neobavešten i zaboravan čovek i dalje veruje u pomenuti autoput

  2. E blago nama,da li postiji u Srbiji neka firma koja bi mogla da izvodi te radove,valjda i u zemlji Srbiji ima dobrih stručnjaka.

Komentari su zatvoreni


Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up