U kategoriji Blace, Kuršumlija, Poslednje Vesti, Prokuplje, Sport, Žitorađa.

KMF Bele crkve ima dva velika pojačanja, jedno u upravi a drugo na terenu

Autor 3 sep 2019

KURŠUMLIJA- Klub malog fudbala Bele crkve iz Kuršumlije započeo je sa pripremama za prvenstvo Treće futsal lige-istok. Igrački sastav je nepromenjen uz jedno veliko pojačanje. Planovi kluba su prvo mesto u prvenstvu i plasman u Jedinstvenu drugu ligu Srbije.

-Nakon pauze, klub je juče počeo sa treninzima i pripremama za narednu sezonu i svi smo svesni da samo napornim treniranjem i igrama kasnije možemo očekivati plasman u Drugu jedinstvenu ligu. U novu sezonu ulazimo sa dva pojačanja, jedno je Marko Popović, koji u klub dolazi kao igrač velikog fudbala gde je igrao za više ekipa sa puno uspeha, čija su snaga i brzina preko potrebna našem klubu. Drugo pojačanje je Stefan Mitrović, koji je postavljen za potpredsednika kluba u nadi da će sa svojim logističkim sposobnostima pomoći da se klub i dalje razvija i postiže uspehe. Takođe, jedno veliko pojačanje za nas biće povratak Miloša Mićovića na gol, koji će u relativno kratkom vremenu početi sa treninzima nakon duge i teške povrede. Apelujemo na sugrađane da nas i ove godine bodre u što većem broju i tako harmoniju koja vlada među igračima podignu na viši nivo, a mi ćemo se truditi da opravdamo njihovo poverenje – izjavio je Ivan Zdravković, jedan od osnivača i sportski direktor kluba.

Pročitajte i...  TO Kuršumlija na Sajmu turizma

Pojačanje u upravi kluba Stefan Mitrović imaće zadatak da pomogne kako bi se stvorila finansijska osnova za dobre rezultate i viši rang.
-Neizmernu zahvalnost dugujem upravi kluba što mi je ukazala čast i poverenje birajući me za potpredsednika kluba. Od osnivanja kluba KMF Bele crkve, svoj doprinos sam davao kad god sam bio u mogućnosti, s obzirom na to da se radi o mojim sugrađanima, prijateljima i drugarima.
Moj plan je da se što pre prione na posao kako bi se ostvarili zajednički ciljevi i igrača i uprave. Biće teško, finansije su kao i uvek glavni problem pa će sponzorstva biti neophodna kako bi i uz pomoć lokalne samouprave uspeli da klub održimo i razvijemo još bolje. Siguran sam da će igrači to umeti da cene i da će svaki uložen novac u klub opravdati i nagraditi ulaskom u viši rang-kaže Stefan Mitrović, novi potpredsednik kluba.

Pročitajte i...  Kakvi smo to ljudi?

Inače, KMF Bele crkve je verovatno jedinstven klub u Srbiji jer nema ni jednog igrača sa strane, svi su iz Kuršumlije.

Ukoliko se KMF Bele crkve plasiraju u Jedinstvenu drugu ligu jedan od uslova za takmičenje je da klub ima podmladak koji bi se takmičio u Razvojnoj ligi. To zahteva još više novca jer, između ostalog, deca moraju da putuju na utakmice.

Ove sezone za klub će igrati sledeži igrači: Dragan Miljković, Stefan Miletić, Miloš Mićović, Danilo Rakić, Goran Milošević, Petar Dikić, Vladimir Joksimović, Ivan Zdravković, Nenad Matović, Mirko Mijajlović, Dušan Radosavljević, Vladimir Aleksić, Stefan Simić, Nikola Jovanović, Jovan Jovanović, Dejan Arsenijević, Andrija Đurić i Marko Popović.

Pročitajte i...  Mobilni mamograf u Domu zdravlja Blace

 


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=471285

3 sep 2019. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

2 komentara za “KMF Bele crkve ima dva velika pojačanja, jedno u upravi a drugo na terenu”

  1. Anonimni

    Bravo za Stefa.

  2. Simon cat

    Muzite samo budzet bas vas briga. Sve imamo samo nam fudbal fali.

Komentari su zatvoreni

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up