Smiley face
U kategoriji Društvo, Kuršumlija, Poslednje Vesti.

Ko sabotira komunalno preduzeće?

Autor 15 maja 2018

KURŠUMLIJA- U noći između subote i nedelje, nepoznata osoba ili oviše njih, namerno su izazvale požar na gradskom smetlištu “Lakovski bregovi”. Požar na smetlištu je i pored intervencije vatrogasnih ekipa i ekipa JPKD “Toplica” bilo teško u potpunosti ugasiti, pa su ekipe komunalnog preduzeća sa istim aktivnostima nastavile i u ponedeljak.

 
– Sumnjamo da je požar namerno izazvan jer vremenske prilike nisu takve da bi požar mogao izbiti sam od sebe, a sve u cilju sabotiranja komunalnog preduzeća u jeku najvećih radova na rekonstrukciji vodovodne mreže u Topličkoj ulici, čišćenja nalivnih polja u vodovodu i sadnje sezonskog cveća.
Nažalost, osobe na koje sumnjamo je teško uočiti, jer se po svemu savršeno uklapaju u tone smeća koje su deponovane na tom lokalitetu. Takođe je prethodne noći polomljeno nekoliko novih sadnica lipe u ul. R.M. Samo, pa građanima nije teško da prosude da li su ova (ne)dela rezultat marljivog rada i truda radnika komunalnog preduzeća ili pojedinaca koji situaciju u sopstvenoj režiji koriste za izazivanje panike i nereda, za šta će JPKD “Toplica” podneti adekvatne prijave – izjavio je direktor JPKD “Toplica” Vojimir Čarapić.


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=80317

15 maja 2018. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

Komentari su zatvoreni


Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up