U kategoriji Kultura, Poslednje Vesti, Prokuplje.

KOC na manifestaciji Dani muzeja Srbije

Autor 18 maja 2018

PROKUPLJE- Kulturno obrazovni centar „Toplica“ Prokuplje je i ove godine učestvovao na manifestaciji Dani muzeja Srbije koja se ove godine održava pod nazivom „Hiperpovezani muzeji-novi pristupi nova publika“.

U okviru programa prokupačka publika je imala priliku da u Galeriji „Boža Ilić“ uživa u nastupu plesnih grupa „Star“ i „Feniks“, koje već treću godinu zaredom ostvaruju dobru saradnju sa Kulturno obrazovnim centrom „Toplica“ i organizuju časove za ljubitelje klasičnog i modernog plesa.

U okviru ovogodišnjeg programa predstavili su se i učenici prokupačkih osnovnih škola svojim literarnim radovima na temu „Hiperpovezanost-mogućnost za sticanje novih znanja“, što pokazuje da KOC „Toplica“ ostvaruje kontinuiranu saradnju sa osnovnim školama.

-Deca su kao i uvek pokazala kreativnost u pisanju, znanje u savremenom vidu komunikacije, način na koji dolaze do novih informacija i odnosa prema savremenom društvu. Drago nam je da imamo priliku da učestvujemo na ovakvim manifestacijama i pokažemo naše aktivnosti, a to nam omogućuje veoma dobra saradnja sa svim ustanovama kulture u Prokuplju, kazala je direktorka KOC-a Ljiljana Krasić i dodala da ova ustanova redovno nagrađuje zalaganje i trud najmlađih pa su tako i ovoga puta učesnicima dodeljene zahvalnice.


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=80471

18 maja 2018. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

Komentari su zatvoreni


Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up