Soko Banja

FAM

FAM

DruštvoMerošinaPoslednje VestiProkupljeŽitorađa

Komercijalna banka u petak zatvara ekspozituru u Merošini 

MEROŠINA- Nakon pažljive analize ključnih kriterijuma poput potencijala geografske lokacije, projektovanih uslova na tržištu, profitabilnosti, ali i usled sve većeg interesovanja za digitalno bankarstvo i stalnog pada u poseti ekspoziturama, Komercijalna banka je donela odluku o zatvaranju ekspoziture Merošina 28. januara, 2022. godine. 

Klijente i njihove račune prebacićemo u obližnju ekspozituru Žitorađa, a njihovi ugovori, usluge, brojevi računa i platnih kartica biće nepromenjeni. Želeći da im pomognemo da se što lakše prilagode promenama nećemo im naplaćivati troškove vođenja računa sve do 30. juna 2022. godine. U istom periodu, na šalterima Pošte u ovom mestu, svim klijentima fizičkim licima omogući ćemo da uplaćuju novac na svoje račune bez naknade, a pravnim licima da uplaćuju pazar po povlašćenim uslovima.

Klijentima na raspolaganju ostaju sve ostale ekspoziture i bankomati iz razgranate mreže naše banke, kao i digitalno bankarstvo za još jednostavnije, brže i povoljnije obavljanje svakodnevnih transakcija.

Klijenti banaka se sve više odlučuju za digitalne usluge, kao daleko brži, povoljniji i komforniji način za obavljanje svakodnevnih transakcija. Posebno u otežanim zdravstvenim okolnostima pandemije, pokazale su se i kao bezbednije, zbog čega njihova popularnost poslednjih meseci drastično raste. Samo od izbijanja koronavirusa Komercijalna banka je ostvarila rast od gotovo 40 odsto u korišćenju servisa digitalnog bankarstva, dok je u ekspoziturama zabeležila za oko 20 odsto manje transakcija u odnosu na poslednju pretpandemijsku 2019. godinu.

Uvereni smo da će se ovaj trend nastaviti i u budućnosti, a kako bismo odgovorili na promene u navikama klijenta, neophodno je da preusmerimo svoja ulaganja i obezbedimo pravu kombinaciju servisa i usluga za sve njih – sada i u budućnosti. To podrazumeva dalji razvoj digitalnih servisa, ali i unapređenje standarda u našoj mreži ekspozitura, koja ostaje jedna od najvećih u Srbiji, saopštila je Komercijalna banka.

0
0
Soko Banja

Povezano

Back to top button