Smiley face
U kategoriji Društvo, Poslednje Vesti, Prokuplje.

Kompanija “Leoni” poklonila korisnicima Doma za negu i smeštaj starih lica 40 paketa šolja

Autor 15 jan 2019

PROKUPLJE- Dom za negu i smeštaj starih lica u Prokuplju organizovao je niz aktivnosti za svoje korisnike, koji su kraj prošle i početak ove godine dočekali u dobrom raspoloženju i druženju sa prijateljima.

A ova ustanova ima puno prijatelja, počev od lokalne samouprave, preko učenika prokupačkih škola, raznih udruženja i organizacija. Svi oni su uvek raspoloženi da korisnicima Doma na bilo koji način ulepšaju dan i učine ih srećnim.

Praznici su posebna prilika da jedni drugima ukažemo poštovanje, pažnju, ljubav. Tako su i u Domu za smeštaj i negu starih lica u Prokuplju, sa puno ljubavi i pažnje, obeleženi Nova godina i Božić. Bilo je i darivanja.

Zaposleni u kompaniji “Leoni” posetili su ovu ustanovu i povodom proteklih praznika poklonili 40 paketa šolja koje su podeljene korisnicima.

-Zahvalni smo svima koji nas posećuju i našim korisnicima poklanjaju pažnju. Samo prisustvo naših prijatelja, lepa reč, razgovor, mnogo znači ljudima koji ovde žive, izjavila je radni terapeut Doma za smeštaj i negu starih lica u Prokuplju Vesna Golob.


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=177835

15 jan 2019. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

1 komentar za “Kompanija “Leoni” poklonila korisnicima Doma za negu i smeštaj starih lica 40 paketa šolja”

  1. Kite se tuđim perjem a radnicima da povecaju plate nemaju

Komentari su zatvoreni


Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up