U kategoriji Kultura, Poslednje Vesti, Prokuplje.

Koncert učenika i nastavnika Muzičke škole

Autor 11 juna 2018

PROKUPLJE- U sredu, 13. juna, u Domu kulture u Prokuplju nastavnici i učenici Muzičke škole “Kornelije Stanković” održaće koncert klasične muzike. Koncert počinje u 19 sati.

-Pozivamo sve da dođu i uživaju na jednom mestu u muzici, koju će retko gde moći da čuju na jednom mestu. Obećavamo da će biti veličanstveno kao i uvek, jer ovim koncertom obeležavamo i zvaničan kraj ove školske godine, poručio je direktor Muzičke škole „Kornelije Stanković“ Vladimir Drobnjak.
On je još jednom, sa velikim i vidnim zadovoljstvom pohvalio sve učenike, poželeo im da sledeće godine budu još uspešniji i naglasio da se veoma ponosi uspesima koje su ostvarili u ovoj školskoj godini.
-Osvojili su 43 nagrade i četiri pohvale na različitim nivoima takmičenjima. Isto toliko puta su na najbolji i najlepši način predstavili svoju školu i grad. O njima se pričalo, priča se i pričaće se gde god se pojave. Naša obaveza je samo da ih i ubuduće podržavamo i podstičemo, jer je Prokuplje grad, koji itekako ima čime da se pohvali i takmiči, naglasio je Drobnjak.
U Muzičkoj školi „Kornelije Stanković“ ove godine je uvedeno i pripremno odeljenje za uzrast od pet do sedam godina. Upis u narednu školsku godinu na šest odseka ove škole je 14. i 15. juna.

Download WordPress Themes Free
Premium WordPress Themes Download
Download WordPress Themes
Download Premium WordPress Themes Free
udemy paid course free download
download micromax firmware
Download Best WordPress Themes Free Download
udemy free download

Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=81619

11 juna 2018. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

Komentari su zatvoreni


Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up