Soko Banja

FAM

Beauty Solutions Blace
KuršumlijaPolitikaPoslednje Vesti

Konstituisana vlast u Kuršumliji: Vojimir Čarapić, novi – stari predsednik opštine

KURŠUMLIJA- Na konstitutivnoj sednici Skupštine opštine Kuršumlija izabrani su svi organi vlasti. Sednicom je na početku predsedavao najstariji odbornik Radovan Raičević (SNS). Nakon verifikovanja mandata svih 25 odbornika za predsednika SO Kuršumlija izabran je Slavimir Mihajlović (SNS) a za zamenika predsednika Skupštine Zoran Stošić (Zavetnici). Za sekretara Skupštine izabrana je Maja Milijanović a za zamenika sekretara Nataša Milenković.

Vojimir Čarapić

Nakon toga Vojimir Čarapić (SNS) je izabran za predsednika opštine a Dejan Lović (SNS) za zamenika predsednika. Izabrano je i Opštinsko veće od devet članova, od kojih su sedam članova iz SNS-a i po jedan iz SPS-a i Zavetnika.

Za sve funkcionere glasao je 21 odbornik, 16 odbornika SNS-a, dva odbornika SPS-a, dva odbornika Zavetnika i jedan odbornik GG Spasimo Kuršumliju vreme je – Nebojša Krstić. Protiv su bili dva odbornika Ujedinjene opozicije Kuršumlije i dva odbornika sa izborne liste Kuršumlija protiv nasilja. SO Kuršumlija ima 25 odbornika.

Sednica je protekla relativno mirno. Za reč su se javljali samo odbornici opozicije koji su uglavnom imali primedbe na proceduru i poštovanje poslovnika.

Nakon izbora predsednik Čarapić se obratio odbornicima:

 

3
17
Soko Banja

Povezano

Jedan komentar

Pogledajte takođe
Close
Back to top button