U kategoriji Društvo, Poslednje Vesti, Prokuplje.

Korisnici “Sunca” se pripremaju za sportske igre

Autor 21 avg 2019

PROKUPLJE- U Dnevnom boravaku „Sunce“ u Vodicama, čiji su korisnici deca i mladi sa smetnjama u razvoju, u toku su pripreme za učešće na Sportskim susretima Dnevnih boravaka južne i jugoistočne Srbije, koji će u septembru biti održani u Lebanu.

Korisnici „Sunca“ svake godine učestvuju na ovoj sportskoj manifestaciji i raduju se druženju sa vršnjacima i širenju prijateljstava sa korisnicima drugih Domova. Oni su ovih dana izuzetno posvećeni treninzima i motivisani da na predstojećim druženjima pokažu dobre rezultate u nekoj od pet disciplina. Takmičari će pokazati svoje veštine u skoku udalj, bacanju čunjeva, šutiranju na gol i bacanju lopte u koš.

Cilj ovih Sportskih susreta jeste da deca i mladi iz posebno osetljivih kategorija stanovništva, pored druženja i sklapanja prijateljstava,postanu više prisutna i vidljiva u društvu i bolje integrisana u socijalnom okruženju.

Pročitajte i...  U toku realizacija najvećeg internog projekta komunalnog preduzeća

Domaćin jubilarnih 10. Susreta Dnevnih boravaka južne i jugoistočne Srbije je Opština Lebane, a organizator manifestacije je Centar za socijalni rad i Dnevni boravak „Sunce“ u Lebanu.

Premium WordPress Themes Download
Free Download WordPress Themes
Download WordPress Themes Free
Download Nulled WordPress Themes
download udemy paid course for free
download micromax firmware
Free Download WordPress Themes
free download udemy course

Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=470645

21 avg 2019. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

Komentari su zatvoreni

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up