U kategoriji Društvo, Poslednje Vesti, Prokuplje.

Korisnici “Sunca” se pripremaju za sportske igre

Autor 21 avg 2019

PROKUPLJE- U Dnevnom boravaku „Sunce“ u Vodicama, čiji su korisnici deca i mladi sa smetnjama u razvoju, u toku su pripreme za učešće na Sportskim susretima Dnevnih boravaka južne i jugoistočne Srbije, koji će u septembru biti održani u Lebanu.

Korisnici „Sunca“ svake godine učestvuju na ovoj sportskoj manifestaciji i raduju se druženju sa vršnjacima i širenju prijateljstava sa korisnicima drugih Domova. Oni su ovih dana izuzetno posvećeni treninzima i motivisani da na predstojećim druženjima pokažu dobre rezultate u nekoj od pet disciplina. Takmičari će pokazati svoje veštine u skoku udalj, bacanju čunjeva, šutiranju na gol i bacanju lopte u koš.

Cilj ovih Sportskih susreta jeste da deca i mladi iz posebno osetljivih kategorija stanovništva, pored druženja i sklapanja prijateljstava,postanu više prisutna i vidljiva u društvu i bolje integrisana u socijalnom okruženju.

Pročitajte i...  Akcija suzbijanja komaraca

Domaćin jubilarnih 10. Susreta Dnevnih boravaka južne i jugoistočne Srbije je Opština Lebane, a organizator manifestacije je Centar za socijalni rad i Dnevni boravak „Sunce“ u Lebanu.


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=470645

21 avg 2019. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

Komentari su zatvoreni

Reklame

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up