U kategoriji Kuršumlija, Poslednje Vesti, Sport.

Kosanica počinje pripreme sa novim trenerom

Autor 1 avg 2020

KURŠUMLIJA- Sutra u 18 sati fudbaleri Kosanice počinju pripreme za novu sezonu u Zoni Jug. U klub se vratio trener Predrag Jovanović koji je pre nekoliko godina Kosanicu uveo u Zonu. Što se tiče igračkog sastava, prelazni rok traje a rukovodstvo kluba pregovara sa nekoliko igrača iz okolnih gradova. Za sada niko nije zatražio ispisnicu pa je za očekivati da će dobar deo igrača iz prethodne sezone ostati. U klubu kažu da im je ove sezone cilj da se plasiraju pri vrhu tabele.

Prema najavi prvenstvo bi trebalo da počne 15. avgusta a Kosanica dočekuje Jedinstvo iz Bošnjaca (Lebane) koje je ispalo iz Srpske lige.

Parovi prvog kola:

Nebeski Anđeli (Vranje)– Gracko (Staro Gracko, Lipljan, Kosovo i Metohija)

Čekmin (Čekmin, Leskovac)–Jedinstvo (Grdelica)

Jablanica (Medveđa)–Sloga (Leskovac)

Svetlost (Badnjevac, Žitorađa)–Žitorađa

Dobrič (Pejkovac, Žitorađa)- Budućnost (Orašje, Vlasotince)

Jedinstvo (Gornje Stopanje, Leskovac) – Pusta reka (Bojnik)

Vranjska banja- Alakince (Alakince, Surdulica)

OFK Kosanica- Jedinstvo (Bošnjace, Lebane)

SUBOTOM IGRAJU KUĆI: Nebeski Anđeli, Žitorađa( U Pejkovcu), Jedintsvo(B), Sloga(Le), Pusta reka, OFK Kosanica, Budućnost (O).

NEDELJA: Jablanica, Alakince, Dobrič, Svetlost( U Pukovcu), Jedinstvo(GS), Jedinstvo(Gr), Gracko ( ( U Kuršumliji), Čekmin, Vranjska banja.

0
0

Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=484194

1 avg 2020. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

7 komentara za “Kosanica počinje pripreme sa novim trenerom”

 1. Poznavalac

  Pero samo napred i nedozvoli da ti se mesaju tu neki sto su igrali u Kosanici sa klupe. Ipak si ti naša živa legenda. Pozdrav i srećno

 2. Kursumlicanin

  Hocemo legendarnog golmana Savketa na golu Kose, bez njegovih kvaliteta i bravuroznih intervencije nema nista od srpske lige…

 3. @kursumlicanin

  Jel ti ovo burazer pocinjes da pises scenario za fudbalski film Prohujalo sa vihorom.
  Drugo, zauzet bre čovek, nema kad, popisuje struju.

 4. MA IMA DA SE SPREME ZA 15 DANA NE PITAJ.

 5. Veoma težak raspored utakmica na početku pusta reka , Orašje ,alakince ,sloga Leskovac … Treba tim za ovo , da se razbije to , .!

 6. Svi znamo šta se događa u fudbalu,ali uprkos tome Kosanica igra pošteno , Pera je bio najbrža 11 tica u kosanici igrao je u najjačem rangu bivše Jugoslavije protiv dinama Zagreb – hajduk Split, Rijeka ,crvena zvezda partizan itd .legenda ,puno zdravlja sreće i uspeha u narednom takmičenju koje rasporedom utakmica Kosanica ima jake utakmice na početku sezone , nadamo se jačoj snažnijoj ekipi koja će savladati sve izazove..ŽIVElA OFK KOSANICA!!

 7. Schafhausen

  Hoćemo Dosu za pomoćnog trenera Kosanice.

Komentari su zatvoreni

Reklame

Maintained by OZ.I.T.Solutions