U kategoriji Kuršumlija, Poslednje Vesti, Sport.

Košarka: Pobeda Kuršumličanki na startu prvenstva

Autor 15 feb 2020

KURŠUMLIJA- Košarkašice ŽKK “Sveta Ana” iz Kuršumlije na startu kvalitetne lige za košarkašice pobedile su ekipu ŽKK „Đerdap“ iz Kladova, rezultatom 50:40. U veoma fer i borbenoj utakmici, kuršumličanke su se bolje snašle, u prvoj četvrtini povele sa 16:7, organizovanom i disciplinovanom igrom došle do prve i veoma značajne pobede.

ŽKK “Sveta Ana” Kuršumlija

Najbolja košarkašica na utakmici bila je borbena Jovana Ćamilović sa brojem 71, sa 12 pogodaka, zatim Jelena Antić sa brojem 13, koja je postigla 10 koševa, zatim slede Jana Džodić i Julija Gligorijević.
-Dobro smo trenirale i zadovoljne smo prvom pobedom, sada nam predstoje naredne utakmice, moramo se truditi da iz utakmice u utakmicu budemo bolje, imamo dobre uslove za trening i kompletnu opremu. Pomoć Sportskog saveza nam veoma znači. Ova pobeda nam je imperativ da nastavimo da treniramo i pružamo u budućnosti dobru igru. Ističem da su sve ekipe starije od nas, mi smo najmlađa ekipe u ligi, rekla je kapiten Tijana Tomašević i ujedno istakla da poziva sve zainteresovane devojčice starosti od 7 do 14 godina da im se pridruže i da treniraju zajedno i budu deo ŽKK „Sveta Ana“. Članarina se ne naplaćuje.


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=477840

15 feb 2020. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

Komentari su zatvoreni

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up