U kategoriji Kuršumlija, Poslednje Vesti, Sport.

Košarkašice ŽKK „Svete Ane“ pobedile u Leskovcu

Autor 1 mar 2021

KURŠUMLIJA- U okviru 1. kola kvalitetne lige za košarkašice, ekipa ŽKK „Svete Ane“ iz Kuršumlije, pobedila je na gostovanju ekipu „Hisara“ iz Leskovca, rezultatom 54:51. Od početka košarkašice ŽKK „Svete Ane“ bile su u vođstvu, držale su utakmicu pod kontrolom i ostvarile pobedu.

– Odigrale smo tešku i neizvesnu utakmicu u Leskovcu, znale smo da je ekipa „Hisara“ dobra, uigrana, u prošloj sezoni ovo je ekipa koja je bila prvak našeg regiona, prve dve četvrtine napravile smo prednost, igrale dobru odbranu i pogađale, i na poluvremenu otišle sa 14 razlike (31:17). Ekipa iz Leskovca je počela agresivnije da igra, napada, treću i četvrtu četvrtinu smanjila naše vođstvo, ali smo uspele da sačuvamo prednost, uzvratimo njihovim napadima, i na kraju slavimo – rekla je kapiten ekipe Vladica Novaković, koja je ujedno i najefikasnija igračica sa 26 poena i dodala

„Želim da iskoristim priliku da pozovem sve devojčice uzrasta od 6 do 11 godina da nam se pridruže da treniramo zajedno u Sportskoj hali u Kuršumliji“. Sledeću utakmicu ŽKK „Sveta Ana“ igra sa ekipom „Hajduk Veljka“ iz Negotina.

0
0

Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=491839

1 mar 2021. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

Komentari su zatvoreni

Maintained by OZ.I.T.Solutions