U kategoriji Društvo, Kuršumlija, Poslednje Vesti.

Krstovdanski vašar, događaj koji ne treba propustiti

Autor 27 sep 2019

KURŠUMLIJA- Pune tezge raznovrsne robe postavljene u centralnim ulicama grada, izmamile su šetače od ranog jutra da pogledaju, cenkaju se i kupe željenu robu na jesenjem Krstovdanskom vašaru u Kuršumliji. Šareno, baš kao i što trba da bude na vašaru. Centralni trg do zelene pijace uglavnom ispunjen robom i ljudima a za decu rezervisan luna park kod autobuske stanice. Lepo  vreme a trgovci kažu samo da mušterije imaju  para i biće  savršeno.

Najviše je postavljenih tezgi sa različitom garderobom, posteljinom, zavesama, obućom. Posebnu pažnju posetilaca privlačile su tezge sa ikebanama, gde su aranžirane male i velike ikebane pogodne za različite ambijente i prilike. Nožići za dekoraciju za vredne domaćice… Predmeti od drveta za razne prilike, nameštaj, držalice, lanci, užad…

Pročitajte i...  Radili kao da nije bilo vanredno stanje

Srca liciderska i šećerna vuna koja je zaštitni znak svakog vašara pa i ovog jesenjeg na radost mališana. Najviše se kupuju srca liciderska  i svilene bombone, kažu licideri, bez obzira što ima i novih artikala.

Šetača i posetilaca dosta, očekujemo dobru prodaju, rekli su nam trgovci, koji su istakli da je asortiman robe velik. Ljudi gledaju, pitaju… Mnogo više su gledali nego što su bili u mogućnosti da kupe.

Luna park kod autobuske stanice, rezervisano mesto za decu. Uglavnom autići i vozići su za  najmlađe a formule i ringišpil za one malo  starije.

 

 


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=472285

27 sep 2019. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

2 komentara za “Krstovdanski vašar, događaj koji ne treba propustiti”

  1. Student

    Gde su deca napredna Kuršumlijo?

Komentari su zatvoreni

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up