U kategoriji Društvo, Kuršumlija, Poslednje Vesti.

Krvavi pir pasa lutalica

Autor 26 maj 2020

KURŠUMLIJA- Psi lutalice zaklali su noćas sedam ovaca i jaganjaca u gazdinstvu Dragutina Filipovića iz Dankovića u opštini Kuršumlija. Dragutin kaže da je u toru zatekao strašan prizor.

-Krvi i delova tela je bilo po celom toru. Posle krvavog pira psi su pobegli a ostao je strašan prizor. Teško je i zamisliti a kamoli gledati delove tela malih jagnjića-priča Dragutin.

Dodaje da je obavestio policiju i očekuje da će uskoro doći i napraviti zapisnik kao i da ga upute koje još nadležene državne službe treba da obavesti.

Filipovići su imali četrdesetak ovaca i jaganjaca a Dragutinova supruga Ljubica kaže da osim tužnog prizora boli i to što su ostali bez zarade od svoga stada.

Pročitajte i...  Ceo Garić se okupio oko ove ideje

-Od ovolikog stada godišnja zarada je otprilike ovih sedam brava koje su psi zaklali. Zamislite da ih čuvate i pazite godinu dana i na kraju ostanete bez kompletne zarade-pojašnjava Ljubica.

Dragutin kaže da nije osigurao stado ali da očekuje neku nadoknadu od opštine ili države kako bi koliko-toliko ublažio štetu.


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=481732

26 maj 2020. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

13 komentara za “Krvavi pir pasa lutalica”

 1. Kad niko nezna ili nece da resi taj problem,,,dok ne pocnu da napadaju ljude,,,

 2. Treba da se pphvataju psi. Nastradaće neko dete. Mnogo ih ima na ulicama. Kaznjavati vlasnike, za nemarnost odrzavanja.

 3. Pre su to rešavali lovci!

 4. Anonimni

  Meni su dete ujeli i svi se prave ludi

 5. Svi kazniti ciji su psi da su cuvani kako treba nebi štetu takvu pravili a i ko zna dali stvarno psi lutalice to rade Neka se zapitaju dobro !

 6. Mikuljanac

  Nisu psi lutalice vec sakali, primecen je jedan par u reonu gornja mikuljana, dubrava

 7. Zovite sad ove iz levitijana pa neka plate oni kad pametuju

 8. Neka lovačko društvo “Soko” orgsnizuje hajku…obavezno da pozovu Šormaza. On je stručnjak za lov.

 9. Gde su sada oni sto stite lutalice da plate coveku stetu

 10. Dušica

  “Zaklali su noćas”? Da li neko moze da potvrdi 100% da su bili psi u pitanju?Ajmo malo zdravog razuma.Da ne bi bilo psa lutalica,onda ne bi trebalo da bude ni ljudi.Dakle,dolazimo do zakljucka da sve potice od ljudi.Koji su pri tome nisko obrazovani.Gledajte malo u sirinu.I svoje “mozgove” koristite za druge stvari,gde ce,ja se nadam biti od koristi.

 11. Idite i koristite svoje “mozgove”na neke korisnije stvari u životu…naravno,ako je to moguce. Ali dobro,Bože moj,niste vi krivi što ste takvi i što nacija zbog takvih kao što ste vi propada.Ispranim mozgovima…Izvinite na mom rečniku,ali razumecu ako nešto niste razumeli.

Komentari su zatvoreni

Reklame

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up