Soko Banja

FAM

FAM

Beauty Solutions Blace
BlaceDruštvoKuršumlijaPoslednje VestiProkupljeŽitorađa

Kuršumličanka briljira u seriji „Tajna vinove loze“

U seriji „Tajne vinove loze“ veliku pažnju privukla je Sena Đorović, glumica koja je odglumila lik Line Tomović, supruge Zorana Tomovića, kog je odigrao Nebojša Milovanović.

Premda je ona već godinama prisutna na pozorišnoj glumačkoj sceni, o Seninom privatnom životu ne zna se mnogo.

Sena Đorović je rođena 22. februara 1977. godine u Kuršumliji. Glumu je diplomirala 2001. godine na Akademiji umetnosti u Novom Sadu.

Što se tiče filmografije, Sena je u filmu „Šejtanov ratnik“ glumila lik Ksenije, glumila je u „Ženi sa slomljenim nosem“, seriji „Folk“, a najbitnija uloga do sada je uloga Line.

Naime, kako prenose mediji, Sena je udata, a ima i ćerku, devojčicu po imenu Divna.

Kada su je ranije pitali šta je asocira slovo D, Sena je bez razmišljanja odgovorila:

— Divna. Moja kćerka. Moja čarobna devojčica.

Jednom prilikom je za Gloriju otkrila da je njena ćerka zaljubljenica u knjige.

— Moja kćerka je odavno otkrila svet knjiga i odmah se u njega fatalno zaljubila. U međuvremenu je postala veoma vešt i dobar čitač. Svakodnevna potreba da podeli informacije koje je čitanjem prikupila kao i njihova interpretacija kroz prezentacije i glasno čitanje naša su zabava, uživancija i moj veliki ponos.

(Dnevnik/Glossy.espreso)

22
0
Soko Banja

Povezano

3 komentara

  1. ona je inace stalni clani JDP, i igra u predstavama koje sem nje imaju po nekoliko glumaca.
    SIMO REAGUJU…NE ZEVAJ…organizuj da dodje u svoj rodni grad u koji je zivela (u soliteru) do sedmog razreda osnovne skole

    10
  2. Sena je baš dobro dočarala Linu. U seriji su svi glumci super, jedino me nerviralo što Anita Mančić onoliko puši! Znamo da je u privatnom životu strastven pušač ali to ne mora da se odražava i u seriji. Baš neukusno i ružno!

    1. Takav tip žene je i mnogo puše a i sav teret porodice je na njoj …To joj je jedina zanimacija i jedina uteha …Ko nije tako pušio , ne zna takve ljude i ne poznaje…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button