U kategoriji Društvo, Kuršumlija, Poslednje Vesti.

Kuršumlija: Danas zatvorena oba vrtića na sedam dana

Autor 9 jul 2020

KURŠUMLIJA- Predsednik Opštinskog veća Radoljub Vidić, na sednici održanoj u sredu 8. jula doneo je odluku da se izvrši hitna dezinfekcija objekta predškolske ustanove „Sunce“ Kuršumlija – objekata „Sunce“ i „Čarolija“ u skladu sa važećim zakonima.

Vidić je naložio i obustavu redovnog rada objekata predškolske ustanove „Sunce“ – objekata „Sunce“ i „Čarolija“ počev od danas 9. jula na period do sedam dana, radi smanjenja rizika od širenja zarazne bolesti izazvane virusom COVID-19, nakon što je na poslednjem testiranju od 6. jula utvrđeno da su tri vaspitačice iz obdaništa pozitivne na prisustvo ovog virusa.

 

Prema rečima direktora PU„Sunce“ Marije Đorđević, dezinfekcija je već urađena u oba objekta, u skladu sa naredbom Opštinskog veća vrtići neće raditi u narednih sedam dana počevši od danas 9. jula, dodajući da se u skladu sa smernicama i instrukcijama Instituta za javno zdravlje iz Niša prati celokupna situacija. O ponovnom radu pomenutih objekata javnost će blagovremno biti obaveštena.

Pročitajte i...  U Prokuplju se smanjuje broj pozitivnih na korona virus

Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=483521

9 jul 2020. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

Komentari su zatvoreni

Reklame

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up