U kategoriji Društvo, Kuršumlija, Poslednje Vesti.

Kuršumlija dobija moderan trg, park odlazi u prošlost

Autor 9 okt 2019

KURŠUMLIJA- Prekjuče su počeli radovi na uređenju centra Kuršumlije. Na mestu sadašnjeg parka i okolnih ulica izgradiće se moderam gradski trg. Radove finansira opština Kuršumlija.

Prema projektu u centralnom delu izgradiće se fontana i letnja pozornica. Osim toga zatvaranjem ulice Vuka Karažića do semafora, u tom delu biće šetalište. Predviđene su i klupe za odmor kao i zelene površine. Za decu će biti uređen poseban kutak sa mobilijarom. U sklopu uređenja proširiće se i parking pored ulice Palih boraca. Iako mnogi žale za parkom novi gradski trg, kako se vidi na tabli pored parka, izgleda prelepo.


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=473001

9 okt 2019. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

72 komentara za “Kuršumlija dobija moderan trg, park odlazi u prošlost”

 1. Zivojin Rakic bravo deda! Uzmi ih kod tebe nekoliko!

 2. Svetlana Bukovac Posestrimo drzi se ti mikrofona i astala.

 3. Zivojin Rakic ajde matori oladi malo i vodi te dzibere kod tebe kuci!!!

 4. Zivojin Rakic barem sam DAMA! IŠ TAMO DRTINO STARA!

 5. Auuuu sine kad upekne zvezda leti u podne ima da se kuvate !

 6. Branko Ćalić a,da pusti matorog, nije on opasnost!

 7. Svetlana Bukovac jeste, dame se ne kace na astale sa kariranim stoljnjacimaa samo da znas. Nego sede kuci posle 7 uvece. Gde nastupas veceras?

 8. Svetlana Bukovac iritiraju me botovi!

 9. Zivojin Rakic matori…poznajem bolje Kuršumliju od tebe. Lek i na spavanje. Bitan si samo svojoj deci( svaka čast) meni nisi i zato beži u postelju!

 10. Branko Ćalić ćuti bre.Aj da ga zezamo.

 11. pa normalno da poznajes, svaku kafanu si zatvorila i na svaki astal se nakacila. Da si ucila skolu za to ne bi imala vremena i umela bi da postujes dobre investicije, ali za tebe je investicija pojam ti to ne razumes.

 12. Svetlana Bukovac zasluzio je da ga zeza narod!

 13. Zivojin Rakic matori, ni u jednu kafanu zašao nisi gde ja pevam! Da jesi,video bi šta je dama!

 14. Svetlana Bukovac ada sta znas ti sa tobom ne vredi da se objasnjava covek. Jeste ja ne zalazim po kafanama na merdare, sur bole i tako to. Boga mi ja nisam cuo da je neka pevljaka dama.

 15. Ana Stankovic Sestro moja, odlično poznajem taj grad. Vi tamo živite loše. Sama kažeš ” imaće posla” u dve nove fabrike. Ali trenutno šta radi u kuršumliji? Ništa. O tome se radi.Imam tamo puno prijatelja i volim taj grad, samo nelogično je da se prave trgovi a fabrike obećavaju. Fabrika pravi trgove i parkove a ne obrnuto. Pozdrav za moju Toplicu. P.S. Žuti su strašno “UZNAPREDOVALI” !

 16. Svetlana Bukovac e prostakuso prosta. To nek tebi pokazuju po kafana, tamo si se i skolovala. E blago majke

 17. Zivojin Rakic blago mojoj majci! Psihologiju prostih ljudi sam MAGISTRIRALA!

 18. Ako ga rekonstruiišu. “stručnjaci”, koji su sredjivali Ul. Palih boraca, ne smem ni da pomislim, kako će da izgleda ! Ma , bilmezi ! Šta je falilo parku, osim cveća, lepihi klupa i korpi za smeće ???!!! Samo da se stekne utisak da se nešto radi i naravno, da se nešto uċari – što u savreme om žargonu znači, DA SE PERU PARE !!!

 19. Nevenka Kapetanovic Ti gospodjo koja se sluzis najprostijim mogucim recnikom, otisla si iz te kursumlije davnih dana. Gde si bila kada su zutaci unistili ovaj grad? U misiju rupu? Sto tebi toliko smeta napredak kursumlije. Mi zelimo da zadrzimo svoju decu u svom rodnom gradu, da svi zajedno damo doprinos boljoj buducnosti ovog naseg grada. Bilmezi, bez mozga to je vas vokabular i vi za sebe kazete da ste iz ugledne porodice? Recnik Vam je ravan jednom ulicaru. Ostanite tamo gde jeste. Kursumlija ce napredovati svidelo se to Vama ili ne. Sram Vas bilo

 20. Vlada Ilić To pokušavate da kažete da se drveće seče zbog smene genracija?Pa dobro onda,za sadašnje generacije sledećih dvadeset godina neće biti hlada!Kako praveći trg mislite o budućnosti dece?Pa pravi se trg a ne Nemačka ambasada!Još i gospođu koja piše vrlo pristojno o svojim uspomenama vezanim za park pozivate da se osvesti???

 21. Vlada Iliċ, kamo sreće da Kuršumlija napreduje ja bih se najiskrenije radovala tome, jer Kuršumliju volim više od Vas, sigurna sam u to! Ali sa ovom sadašnjomm bulumentom( ma koliko to Vama “uličarski” zvučalo), teško da će napredovati ! Ako niste svesni šta vam aktuelna vlast radi, ili pi bilo kom osnovu pripadate njima (rodjak, kum, prijatelj, zaposleni podanik….), ili ste…. ne b

 22. Cica

  Vidi Živojina što nasrće, jujuju
  Nego, šta je sa Mikuljanom, ka’će ona malo da se udesi? 🙂

Komentari su zatvoreni

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up