U kategoriji Društvo, Kuršumlija, Poslednje Vesti.

Kuršumlija ostaje bez Poreske uprave! Šta je sledeće?

Autor 13 feb 2019

KURŠUMLIJA- Hteli ne hteli, izgleda da ćemo sve češće morati da putujemo za Prokuplje. Za sada! Kasnije možda u Niš, Beograd. Naime, gotova stvar je da se Poreska uprava u Kuršumliji ukida i da će građani posao iz delokruga ove ustanove obavljati u Prokuplju. U Kuršumliji ostaje nešto kao pisarnica-šalter, šta li? Ne želeći da dublje zalazimo u razloge ovakve odluke, jer ćemo sigurno dobiti valjano i stručno objašnjenje, moramo se zapitati da li je taj koji odlučuje pogledao kartu. Da jeste, video bi da će neki građani, ukoliko žele da završe posao u Poreskoj upravi, morati da putuju i 80 kilometara u jednom pravcu!? Posledice ukidanja Poreske uprave u Kuršumliji najviše će osetiti privrednici ali i svi građani.

Pročitajte i...  Vitezovi nastavili pobednički niz

Drugo, zaposleni u Kuršumliji sigurno neće dobiti otkaze. Ići će na posao u Prokuplje. Međutim, kad odu u penziju ko će se zaposliti na njihovom radnom mestu. Neko iz Kuršumlije ili Prokuplja? Nije teško pogoditi.

Šta je sledeće? Da li će Kuršumlija ostati bez Uprave za trezor, Katastra, Fonda PiO, Fonda zdravstva… Toliko o brizi države za ovaj kraj. Možda nije kasno da se ovakva odluka, ukoliko nije konačna, promeni. Ili je već kasno…za sve!!!

Free Download WordPress Themes
Premium WordPress Themes Download
Download Premium WordPress Themes Free
Free Download WordPress Themes
download udemy paid course for free
download xiomi firmware
Free Download WordPress Themes
udemy paid course free download

Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=461269

13 feb 2019. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

20 komentara za “Kuršumlija ostaje bez Poreske uprave! Šta je sledeće?”

 1. Pa nema vise ,samo je ostao Dom zdravlja da bude ambulanta i to je to

 2. Neobavesten si,Katastar nije sluzba vec treca godina a takodje i trezor

 3. Izgubili smo izgleda status grada.

 4. Polako ali sigurno postajemo Mesna Zajednica.

 5. Sve se gasi samo policijska stanica ostaje sigurno haha.Strasno!!!

 6. Zaista sam zatečena ovim tekstom!!!Ko to sistematski urušava naš grad???Promena naziva škola,ukidanje poreske uprave,šta je sledeće???KURŠUMLIJO BORI SE ZA SVOJ OPSTANAK!!!

 7. Pogođena

  Nažalost, reorganizacija PU je u toku, ove mere pogodiće ne samo Kuršumliju i njene meštane, već sve građane Srbije, zaposlene u PU, preduzetnike i sve ostale. Kao i uvek odluke se donose na vrhu a po nalogu MMFa

 8. Ovamo pricaju povratak i ozivljavanje sela a rade sve vise na zatvaranje gradova tuga do neba ako ne odu sto pre nece nikog ni po gradovima biti..

 9. I niko ne poteže to pitanje pred narodom, svima potaman?

 10. Nema fabrika to je najveći problem a to su ženske, inače kada bi se moglo doći do ženski i svi poženili bili bi najveća varoš u srbiji.

 11. NE VREDI NAROD KURŠUMLIJE JE GLUP GLZP GLUP NE ZNAXSE KO VIŠE DAL MLASI ILI STARI !

 12. ….. a i klen slabo radi ovih dana……

 13. Najbolje rešenje biće da se Kuršumlija preseli u Prokuplje i druge gradove. Neka. sidje ovaj jedan iz Parade da ima ko da gasi svetlo.

 14. Mozdabide u zamenu za deo mitrovice…Zare igra

 15. Sve tacno. Steta za sve.

 16. Rade Petrovic

  U moje vreme deca iz Prokuplja su dolazila u Kursumliju i skloku u Gimnaziju,ekonomsku, turisticku,trgovacku,ucenici u privredi a danas to isto Prokuplje preseljava sve sto se mogze preseliti i nece dugo potrajati da ce Kursumlija biti mesna zajednica Prokuplja. Ko je krivac. Krivac su moji gornjo Toplicani koji su godinama uvozili donje zamucene Toplicane jer su nase pametne proterali iz Kursumlije. Trazili ste, dobili ste, nek vam je sa srecom.

 17. Pa naravno da hoce.
  Kada nam je lokalna vlast nesposobna za nas grad.
  Prokuplje dobilo statut grada,celnici iz Prokuplja prave zone,otvaraju firme…
  Dok ce nas grad postati Mesna Zajednica Prokuplju.
  A to ce biti uskoro.

 18. Naprednjak sam tim se dicim

  Šta je sledeće? Da li će Kuršumlija ostati bez Uprave za trezor, Katastra, Fonda PiO, Fonda zdravstva…

  Konsterniran sam ovakvim negativnim pisanjem i izvesticu BG o ovome. Vi ste dobili obavestenje da smo mi jedna stedljiva vlast. A ako i budete isli do Prokuplja necete svaki dan ici. I ako potrosite neki dinar na put i to je dobro puni se budzet. Morate malo vedrije da gledate na sve sto se dogadja. I ne niko vam nece dom zdravlja iseljavati dokle god smo mi na vlasti. Sve je to za opste dobro.

 19. Gregor Fucka se BG za Vas

  Jel moram da vam crtam da ste kažnjeni zbog protesta? Samo nastavite da se bunite pa ćemo i bogatim Bugarskim turistima da kažemo da ste loši ljudi i da ne idu u vašu opštinu.

Komentari su zatvoreni

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up