U kategoriji Društvo, Kuršumlija, Poslednje Vesti.

Kuršumlija se predstavlja na velikom sajmu manifestacija, degustacija i destinacija

Autor 24 maja 2018

KURŠUMLIJA- Turistička organizacija opštine Kuršumlija učestvovaće na 4. “Beogradskom manifestu”, velikom sajmu manifestacija, degustacija i destinacija, koji se održava na Kalemegdanu od 25. do 27. maja.

-Beogradski manifest je najveći porodični festival u regionu koji se prethodnih godina pozicionirao kao jedinstvena platforma za promociju manifestacija i turističkih destinacija iz Srbije i regiona-kaže Jasmina Savić, direktorka TO Kuršumlija.

Koncept festivala omogućava posetiocima da se kroz zabavan i kvalitetno proveden porodični dan, upoznaju sa mogućnostima koje nudi regionalna turistička ponuda kao i da se na zanimljiv i interaktivan način predstave brendovi manifestacije.

-Turistička organizacija opštine Kuršumlija svoju turističku ponudu i manifestacije predstaviće u okviru festivalske zone „Aduti Srbije“. Na Centralnoj bini Beogradskog manifesta, u nedelju 27. maja, od 15:00 do 15:30 časova u okviru promocije Kuršumlijske gitarijade nastupa bend „Nevreme“. Na istoj bini od 15:45 do 16:00 časova u okviru kulturno-umetničkog programa nastupa OKUD “Bata Lačković” iz Kuršumlije-kaže Savić.


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=80783

24 maja 2018. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

Komentari su zatvoreni


Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up