U kategoriji Društvo, Kuršumlija, Poslednje Vesti.

Kuršumlijske domaćice obradovale na Badnji dan siromašnu porodicu Milošević

Autor 7 jan 2021

KURŠUMLIJA- Članice Etno Radionice Kuršumlija posetile su na Badnji dan socijalno ugroženu porodicu Milošević u naselju Pantiće i uručile im Božićni poklon. Srđana Milošević je samohrana majka troje dece. Dvoje dece je sa posebnim potrebama. Žive od socijalne pomoći od 19 hiljada dinara i nemaju drugih primanja. Porodica iznajmljuje stan u kom žive.
Jedanaest članica Etno radionice Kuršumlija su prikupile svoje proizvode, garderobu, paketiće i novčanu pomoć za porodicu Milošević.
-Zadovoljstvo nam je što smo pomogle onoliko koliko smo mogle, Svaki dan sam gledala prolazeći na posao tu decu kako stoje na ulici bespomoćna. Predložila sam članicama Etno radionice da im pomognemo i sve su se veoma rado odazvale, kaže Zorica Zoka Jaćović, članica Etno radionice.
Ukoliko neko želi da pomogne ovoj porodici žiro račun Srđane Milošević je 35500000047033-374.

Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=490079

7 jan 2021. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

2 komentara za “Kuršumlijske domaćice obradovale na Badnji dan siromašnu porodicu Milošević”

  1. Srboljub

    Za mene lično je ovaj gest vredniji od svih fabrika i firmi koje je vlast u ovom lepom gradiću otvorila. Mada bi partija mogla i da joj nađe i neki posao. Bar nek bude sa prosečnom platom od 60+ hiljada dinara. Nema veze što nije član i aktivista. Moramo malo i empatije da pokažemo.
    MIR BOŽIJI! HRISTOS SE RODI!

  2. To sestre i braćo moja……SVAKA ČAST

Komentari su zatvoreni

Maintained by OZ.I.T.Solutions