U kategoriji Blace, Društvo, Poslednje Vesti.

Lakše do novog traktora

Autor 28 jan 2020

BLACE- Nakon što je Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede – Uprava za agrarna plaćanja raspisalo Javni poziv za podnošenje zahteva za ostvarivanje prava na podsticaj za nabavku novog traktora u 2020. godini, Opština Blace organizovala je edukativno predavanje na ovu temu.

Predstavnici lokalne samouprave i službe za poljoprivredu Opštine Blace, ovom prilikom odgovarali sun a pitanja zainteresovanih poljoprivrednika za korišćenje ovih subvencija.

Zamenica predsednika Opštine Blace, Suzana Veljović, prisutnim poljiprivrednicima  blačkog kraja, predočila je koje su to subvencije koje ove godine mogu da ostvare, kako i na koji način.

Poljoprivrednim proizvođačima blačkog kraja, zainteresovanim za kupovinu novih traktora, gde imaju pravo na podsticaj od 50 do 65% povraćaja novca, za sve bliže informacije na usluzi je služba za poljoprivredu opštine Blace.

Pročitajte i...  Nastavljeno postavljanje behaton ploča u ulici Vojvode Mišića

Na današnjem sastanku, prisustvo su uzeli i predtavnici banaka, koji su govorili o kreditima koji su poljoprivrednim proizvođačima na raspolaganju.


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=477160

28 jan 2020. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

3 komentara za “Lakše do novog traktora”

  1. Koliko treba da ispljunem za traktor odmah,jedno 20.000 evra. Odakle mi.
    Pa ako mi vrate 60%.

  2. Igor

    Pa zna se ko uzima to! Onaj sto mu stvarno treba nemoze da uzme … uvek ista prica! Pomaga se onom ko ima da jos vise ima ….

Komentari su zatvoreni

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up