U kategoriji Blace, Kultura, Poslednje Vesti.

Lena Mijović osvojila prvo a Ognjen Ćurčić drugo mesto na literarnom konkursu – FEDES-a

Autor 8 nov 2018

BLACE/PROKUPLJE- – Na jubilarnom, 10. po redu Fetivalu dečijeg stvaralaštva – FEDES-u, veliki uspeh postigli su učenici III/2, odeljenja Osnovne škole „Stojan Novaković“ Blace, Lena Mijović i Ognjen Ćurčić.

Lena Mijović je na literarnom konkursu osvojila 1. mesto na temu – Kako se budi moj grad.

Ognjen Ćurčić, na istom konkursu i na istu temu osvojio je 2. mesto.

 

Učitelj Ivica Smiljković ističe da je veoma ponosan na uspehe svojih učenika , Lene Mijović i Ognjena Ćurčića koje su postigli na festivalu gde su učestvovala deca iz cele Toplice, izrazivši uverenje da će učenici ovog odeljenja i u narednom periodu postizati ovako velike i zapažene rezultate i da na dostojanstven način predstavljati svoju školu i svoj grad.

Deseti rođendan FEDES-a proslavljen je baš onako kako i zaslužuje jedna ovakva manifestacija. Uz rođendansku tortu i vatromet, svi zajedno su na sceni Doma kulture zapevali himnu Toplice, uz pratnju Dečijeg hora Doma kulture „Sanjalice“, pod rukovodstvom Sanje Stojković.

Direktorka Doma kulture, Tijana Petrović, istakla je da je ova manifestacija od velikog kulturnog značaja za opštinu Prokuplje i dodala da će se oni, kao organizatori, truditi da se svake godine u program uvrste novi sadržaji. Ovom prilikom, ona se zahvalila svima koji su dali svoj doprinos u organizaciji ove velike manifestacije, koja u Prokuplju svake godine okuplja decu iz topličkog kraja.

 


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=87672

8 nov 2018. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

Komentari su zatvoreni


Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up