U kategoriji Društvo, Poslednje Vesti, Prokuplje.

Lepa ideja škole

Autor 26 mar 2020

PROKUPLJE – U Prokuplju se početkom proleća zabelelo od pravog snega. Vremenske prilike kojima su se deca obradovala, iako je u zemlji vanredno stanje, izmamile su kreativnu ideju direktorke OŠ „Ratko Pavlović Ćićko“ Vesne Todorović, a u saradnji sa učiteljima, nastavnicima i učenicima ove škole.


– Draga deco, jutros nas je sve obradovao ovaj sneg. Ovo je prvi sneg ove školske godine. Zato je vreme da se radujemo i uživamo u njemu. Sutra neće biti klasičnih časova, već pravimo svi Sneška Belića. Šaljemo slike razrednim starešinama i biramo zajedno najlepšeg – navela je juče, na fb stranici škole, direktorka Vesna Todorović.
Ideja da jucerašnji dan prođe bez domaćih i drugih zadataka izuzev praćenja nastave sa televizije, bila je da svi učenici škole naprave Sneška Belića od raznovrsnih materijala. Ko je imao mogućnosti, pravio je Sneška od snega, kako i priliči, a ko nema dvorište, imao je priliku da osmisli od kog materijala će ga napraviti. I deca, i roditelji, složili su se sa ovom lepom idejom. Ona je razbibriga i radost u ovim, pomalo, napornim danima za sve nas.


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=479857

26 mar 2020. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

Komentari su zatvoreni

Reklame

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up