Smiley face
U kategoriji Društvo, Poslednje Vesti, Prokuplje.

Lepši izgled Đurevačkog naselja

Autor 15 nov 2018

PROKUPLJE- Đurevačko naselje, jedno od najvećih prokupačkih naselja, nedavno je dobilo mnogo lepši izgled, a žitelji ovog dela grada sada imaju mnogo bolje i bezbednije uslove za život.
Kako ističu, rastinje je uklonjeno a pešaci i vozači sada mogu da odahnu.

-Zahvaljujući lokalnoj samoupravi, mnoge ulice u našem naselju su po prvi put asfaltirane, što nam je svima olakšalo život i rad. Ovde se ljudi bave poljoprivredom, nedaleko od kuća su nam bašte i njive, tako da nam uređeni putevi mnogo znače. Sada su radnici „Zelenila“ otklonili sav šut i rastinje sa obe strane Đurevačke ulice, čime je preglednost puta i bezbednost za odvijanje saobraćaja i kretanje pešaka mnogo veća, a i naselje je lepše, kažu zadovoljni meštani.
Javno-komunalno preduzeće „Hameum“, u okviru kojeg je i radna jedinica „Zelenilo“, koriste povoljne vremenske prilike da građanima obezbede što bolje uslove za život u svim delovima grada. Pored redovnog održavanja zelenih površina i parkova u centru grada, nisu zanemarena ni udaljena gradska područja, jer svi građani opštine Prokuplje zaslužuju da imaju podjednako dobre uslove za život. Zahvaljujući angažovanju zaposlenih u ovom preduzeću, na vreme su uređeni gradski drvoredi i parkovi, što znači da grad Prokuplje spremno dočekuje predstojeći zimski period.


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=87876

15 nov 2018. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

Komentari su zatvoreni


Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up