U kategoriji Društvo, Poslednje Vesti, Prokuplje.

Lička ulica dobija asfalt, uskoro Kordunska i Arsenija Čarnojevića

Autor 16 maja 2018

PROKUPLJE- Danas su počeli pripremni radovi na asfaltiranju Ličke ulice u dužini od 90 metara i širine 3,5 metra. Opština Prokuplje izdvojila je sredstva za ovu i još dve ulice u naselju u blizini Doma za smeštaj starih lica koje vode prema Donjoj Stražavi.

Prema rečima nadležnih, urađeno je ravnanje i nasipanje ulice a završetak radova i asfaltiranje očekuje se za nekoliko dana.

Jedan od žitelja ove ulice, Ivan Ivanović je rekao da su stanovnici ovog naselja jedva dočekali asfaltiranje, jer su zbog položaja ove ulice imali dosta poteškoća dugi niz godina.

-Zbog samog položaja ove ulice, koja je na velikom usponu, imali smo mnogo problema prilikom padavina, posebno u zimskom periodu. Čak smo razmišljali i da se odselimo iz ovog dela grada jer su zaista bili teški uslovi za kretanje i pešaka i vozila. Zahvalni smo Opštini Prokuplje što je u velikoj akciji uređenja ulica sagledano i naše naselje, rekao je Ivanović.

Opština Prokuplje intenzivno radi na rešavanju infrastrukturnih problema na celoj teritorij u nastojanju da svim građanima obezbedi bolje uslove za život.

Ovo je jedna od tri ulice u ovom delu grada koje će biti asfaltirane u narednom periodu.

Za tu namenu izdvojeno je iz budžeta blizu 3.000 000,00 dinara, a pored Ličke ulice asfalt će dobiti i Kordunska i ulica Arsenija Čarnojevića.


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=80382

16 maja 2018. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

1 komentar za “Lička ulica dobija asfalt, uskoro Kordunska i Arsenija Čarnojevića”

  1. Ivcha

    Kapa dole majstori !

Komentari su zatvoreni


Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up