U kategoriji Blace, Kuršumlija, Poslednje Vesti, Prokuplje, Sport, Žitorađa.

Lola Radivojević (14) iz Blaca na korak od seniorske teniske reprezentacije Srbije

Autor 8 jan 2020

BEOGRAD- Selektorka Fed kup reprezentacije Srbije Tatjana Ječmenica Jevtić objavila je spisak teniserki koje će igrati na takmičenju u Luksemburgu. Na spisku se nije našla Lola Radivojević (14) iz Blaca ali je selektorka  izjavila da u narednom periodu računa i na nju.


Foto: Srdjan Stevanovic

Tamo će biti održano prvo kolo I grupe Evro-afričke zone za 2020. godinu.

Na spisku se nalaze: Nina Stojanović (85. u singlu na WTA listi), Aleksandra Krunić (160), Olga Danilović (185) i 15-godišnja Fatma Idrizović (najbolja juniorka Srbije koja se nalazi na 193. mestu ITF liste).

Takmičenje je podeljeno u A i B grupu, odvijaće se po sistemu round robin i trajaće od 5. do 8. februara.

Pročitajte i...  Epidemija korone u Prokuplju pod kontrolom, tri osobe pozitivne ali stabilnog zdravstvenog stanja

U grupi sa našim timom su još i Poljska, Luksemburg, Slovenija, Švedska i Turska.

Lola Radivojević, foto maliigraci.rs

– Srbije koji će se ove godine boriti za plasman u viši rang takmičenja u Luksembrugu čine Stojanović, Krunić, Danilović i Idrizović. Ivana Jorović je zbog povrede morala da otkaže ovogodišnje učešće, iskreno joj želim brz i uspešan oporavak, nadam se i verujem da će se uspešno vratiti na teren. Što se četvrte igračice tiče odlučila sam da dam šansu mladoj Fatmi i da u budućnosti dosta pažnje posvetimo mladim i talentovanim teniserkama koje će kroz ovakve prilike da stiču iskustvo i da uz starije igračice uče i stasavaju. Naravno pored Fatme je tu i Lola Radivojević koja je takođe mlada i uspešna, tako da verujem da će i u budućnosti naš ženski tenis biti u vrhu. Verujem u ovaj tim i znam da će dati sve od sebe, a naravno pored dobre igre u sportu je potrebna i sportska sreća koja će nas nadam se pratiti. – rekla je srpska selektorka.

(Izvor tenis uzivo.com)


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=476411

8 jan 2020. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

Komentari su zatvoreni

Reklame

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up