U kategoriji Društvo, Kuršumlija, Poslednje Vesti.

Maturanti Ekonomsko-tehničke škole iz Kuršumlije proslavljaju matursko veče

Autor 3 jun 2021

KURŠUMLIJA- Večeras će maturanti Ekonomsko-tehničke škole iz Kuršumlije proslaviti matursko veče. Pre početka slavlja u restoranu bilo je fotografisanje kod škole a tradicionalna šetnja centrom grada nije bila zbog epidemioloških mera. Četiri odeljenja, ukupno 75 učenika, sa razrednim starešinama i direktorom ove škole, zajedničkom fotogrfijom obeližili su kraj školske godine i početak proslave mature.
      Ono što je evidentno, devojke su birale haljine prema senzibilitetu, i na prvom mestu da im dobro stoji i ističe lepotu na pravi način. Sve je bilo važno u odabiru, i boja i dužina, kvalitet materijala, da se slaže uz cipele, i naravno uz to odgovarajuća frizura i mejk ap. Takođe, njihovi drugari odabrali su odela u kojima će da se dobro osećaju. Istakli su da su svi prelepi, a sve će  upotpuniti večerašnjim dobrim provodom. Biće ovo veče koje će pamtiti, kazali su nam maturanti. Da je pred njima  nakon mature, prijemni i upis na fakultet. Večeras neće razmišljati o obavezama, ovo je njihovo matursko veče.
 Inače, i maturanti Gimnazije, 70 učenika, u utorak proslavili su maturu takođe bez defilea kroz grad, ali zbog lošeg vremena i kiše nije bilo ni fotografisanja kod škole.

 

6
0

Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=495846

3 jun 2021. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

1 komentar za “Maturanti Ekonomsko-tehničke škole iz Kuršumlije proslavljaju matursko veče”

  1. Dule

    Divni ste dečice naša, srećna vam matura. Pozdrav bi

Komentari su zatvoreni

Reklame

Maintained by OZ.I.T.Solutions