U kategoriji Društvo, Poslednje Vesti, Prokuplje.

Medicinska sestra iz Prokuplja preležala koronu dok je lečila obolele

Autor 10 jul 2020

PROKUPLJE – Nada Vučinić (52) iz Prokuplja, medicinska je sestra na infektivnom odeljenju Opšte bolnice u Prokuplju. Trideset godina rada i požrtvovanosti krasi ovu damu, koja se razbolela od koronavirusa, a da to nije ni znala.

  • Briga o obolelima od korone je za mene bila na prvom mestu. Nisam imala vremena da mislim na sebe. Od dana, kada sam upisala medicinsku školu, bila sam svesna da će nekada biti teško i da su epidemije moguće. Solidarisala sam se sa mladim kolegama i pokušala da i njima dam podršku, jer je to timski rad. Kada sam uradila test na antitela, ispostavilo se da sam koronavirus preležala na nogama. Sada osećam neke posledice, ali je najvažnije da sam uspela da se nađem onima, kojima je to bilo potrebno. Naš posao nije lak, ali svaki pacijent, koji se oporavi, naša je nagrada.
Pročitajte i...  Prokuplje u ponedeljak dobija novog gradonačelnika

 

Baš kao i ime koje nosi, ona je nada da nije teško biti čovek i borac u najcrnjim danima. Čovek žrtvuje sebe, zarad drugih, a najveća nagrada je njegovo ozdravljenje. Zato je teta Nada naš heroj!

 


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=483592

10 jul 2020. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

7 komentara za “Medicinska sestra iz Prokuplja preležala koronu dok je lečila obolele”

  1. Bravo Naco ,postovanje!!!

  2. Treba nagraditi, povecati plate u zdravstvu.. Svaka cast..

  3. Svaka čast,kolegenice

  4. E i kada nisu dobro moraju biti dobro

  5. Pre svega ona je dobar covek,potice iz jedne cestite,domacinske i humane porodice.Ponosim se sto mi je sestra od ujaka.Naco tebi dubok naklon!

  6. NESEBIČNE SA PUNO EMPATIJE SVE SESTRE I MED.TEHNIČARI RADE U PROKUPAČKOJ BOLNICI BEZ IZUZETKA .SVI SU NADA GRADA U OVOM VEOMA TEŠKOM VREMENU.

Komentari su zatvoreni

Reklame

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up