U kategoriji Kuršumlija, Poslednje Vesti, Sport.

Međuokružni turnir Učiteljskog društva Niš u fudbalu i između 2 vatre

Autor 16 maja 2019

KURŠUMLIJA- Finale Međuokružnog turnira Učiteljskog društva Niš u fudbalu i između 2 vatre održaće se 4. juna u Kuršumliji. Očekuje se učešće oko 20 ekipa sa  200 takmičara i oko 30-etak učitelja, sudija, voditelja. Domaćini ovog takmičenja su osnovne škole, a utakmice će se igrati na sportskim terenima Sportskog centra i osnovnih škola.

Dušan Keča, trener i učitelj u OŠ “Drinka Pavlović” naglašava da je ovo veliki sportski događaj u gradu. Dodaje da su takmičari postizali zapažene rezultate na prethodnim turnirima i poziva sve građane i učenike svih škola i pruže podršku takmičarima. Keča je  podsetio da su “Atomske mravice” u igri između dve vatre u prethodne dve godine pobedile, da tu praksu ne žele da menjaju, pa je I ove godine njihov cilj pobedničko postelje.

Pročitajte i...  Apel ministra Krkobabića da se organizuju pokretne prodavnice za meštane udaljenih sela

Inače, samo četiri dana kasnije, 8. juna, održaće se tradicionalne “Sportske igre mladih” u našem gradu, takmičenje u više sportskih disciplina. Sportska sekcija OŠ ,,Drinka Pavlović” uzeće učešće sa  više ekipa kao što je činila i ranije.


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=466271

16 maja 2019. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

Komentari su zatvoreni

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up