FAM
Soko Banja

FAM
KuršumlijaPoslednje VestiSport

Međuokružni turnir Učiteljskog društva Niš u fudbalu i između 2 vatre

KURŠUMLIJA- Finale Međuokružnog turnira Učiteljskog društva Niš u fudbalu i između 2 vatre održaće se 4. juna u Kuršumliji. Očekuje se učešće oko 20 ekipa sa  200 takmičara i oko 30-etak učitelja, sudija, voditelja. Domaćini ovog takmičenja su osnovne škole, a utakmice će se igrati na sportskim terenima Sportskog centra i osnovnih škola.

Dušan Keča, trener i učitelj u OŠ “Drinka Pavlović” naglašava da je ovo veliki sportski događaj u gradu. Dodaje da su takmičari postizali zapažene rezultate na prethodnim turnirima i poziva sve građane i učenike svih škola i pruže podršku takmičarima. Keča je  podsetio da su “Atomske mravice” u igri između dve vatre u prethodne dve godine pobedile, da tu praksu ne žele da menjaju, pa je I ove godine njihov cilj pobedničko postelje.

Inače, samo četiri dana kasnije, 8. juna, održaće se tradicionalne “Sportske igre mladih” u našem gradu, takmičenje u više sportskih disciplina. Sportska sekcija OŠ ,,Drinka Pavlović“ uzeće učešće sa  više ekipa kao što je činila i ranije.

50% LikesVS
50% Dislikes
Pogledajte takođe
Close
Back to top button