U kategoriji Poslednje Vesti, Prokuplje, Reportaža.

Mesto gde se gost oseća posebno!

Autor 15 nov 2017

PROKUPLJE- Postoje noći u našem gradu koje nisu ni približno slične nekim prethodnim noćima. Iznenada otkrivene, same po sebi postaju veličanstvene.

 

 

Provodi, noćni izlasci po kafanama i kafićima u Prokuplju su i te kako bogati i svako sebi može naći odgivarajuće mesto, bilo to po društvu ili raspoloženju, uvek se za svakog nađe mesto.
Ponekad se, neplanirano otvore više mogućnosti, ponekad se sve ukomponuje i bez zakazivanja i rezervacija. Ponekad se namesti da se osećaš posebno, veoma posebno, kao da je neki sto čekao baš tvoje društvo ili je neko društvo čekalo baš tebe…
Najveći renovirani lokal za najlepši i najluđi provod u gradu Castello music club, veličanstven po enterijeru, baš onako da se osećamo raskošno, kraljevski posle naporne radne nedelje.Pravo osveženje!
Ovo je mesto gde se po broju gostiju koje ti pogled obuhvata, stiče utisak da je u toku koncert neke najpoznatije, najtraženije i najpopularnije zvezde estrade za koju je teško naći kartu. Ovde svi igraju, ovde svi pevaju, a osmesi na licima mladih traju beskonačno, pa pomisliš da ima nade, ima dosta mladih i da naš grad ipak živi.
Svaki vikend ovde proveden donosi novost, ovde nikad nije statično pa zato dođite i uverite se sami, neka i vaša poneka noć postane veličanstvena.
Download Premium WordPress Themes Free
Download Premium WordPress Themes Free
Download WordPress Themes
Download WordPress Themes Free
udemy paid course free download
download micromax firmware
Download Nulled WordPress Themes
online free course

Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=71915

15 nov 2017. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

8 komentara za “Mesto gde se gost oseća posebno!”

 1. Dejan

  Najbolji klub u gradu.

 2. Marija

  Svaki vikend nesto novo imaju, odlican izbor za izlazak.

 3. Djuskanje

  Uvek jednostavni i posebni za provod.

 4. Messi

  Mogu muzicki repertoar nekad da promene i neke nove zurke da ubace, sve ostalo je okej.

 5. Toma

  Da ga nema trebalo bi ga napraviti.

 6. vero

  Elem,najveca rupa i klosarsko mesto puno nafuranih mafijascica sa obronaka i sponzorusa koje pocinju u utorak da se spremaju za petak. leglo blejaca, mesto sa redosledom pesama koje se zna napamet.

Komentari su zatvoreni

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up